sunnuntai 9. elokuuta 2015

Heinäkuun loppuneet

Heinäkuussa loppui aivan kauheasti tuotteita! Tässä ei ole edes kaikki, vaan jätin Lontoon hotellin roskikseen mm. miselliveden, vartalovoiteen, kaksi suihkugeeliä, hoitoaineen ja shampoon. Nämä olivat lähes tyhjiä, joten en jaksanut lähteä niitä Suomeen raahaamaan.


Korealainen Xaivita Goat Milk puhdistusvoide tuoksui pahalle, eikä muutenkaan herättänyt sen kummempia fiiliksiä. Kyllähän tällä meikki lähti irti, mutten jää kaipaamaan.

Lumenen Koivu & hunaja vartalovoide oli kivan tuoksuinen, mutta saattoi jättää vähän kalvomaisen tunteen iholle.

Lumenen Cranberry kuorinta on sen sijaan yksi suosikkini. Herkullinen tuoksu ja biohajoavat rakeet toimii.


Yves Rocher Carambola suihkugeeli ja Green Tea vartalovoide tuli vasta esiteltyä täällä. Loistavia kesätuotteita.

The Body Shopin Virgin Mojito vartalovoi oli todella kosteuttava ja tuoksu on mahtavan kirpsakan makea. Kannattaa kokeilla Virgin Mojito sarjaa, kun tätä vielä myydään.


MUA poskipuna lentää roskiin ennen kuin se hajoaa kokonaan. Olen ennenkin harmitellut MUA poskipunien todella helposti hajoavaa koostumusta, eikä tätä todellakaan kannata ottaa mukaan reissuun, koska muuten on lopputuloksena melkoinen sotku. Poskipuna on kuitenkin todella pigmenttinen, vaikka kyseessä on vain reilun euron maksava tuote. 

Essence All About Matt puuteria pitää aina olla. Uusi on jo avattu.

Myös ACOn hoitava huulivoide on vakkarituote.

Essencen kulmageeli oli uusi tuttavuus, johon tykästyin etenkin pehmeän harjan takia. Ostan tätäkin lisää.


& Other Stories Sugar Crush oli kivan appelsiininen suihkugeeli. Tätä tuoksua ei taideta vaan enää myydä.

L´Erboristica käsivoide on Anttilasta ostettu, ja oli ihan jees. Kosteutusteho riittää varmaan useimmille, mutta itse kaipaan aina vähän tuhdimpaa hoitoa.

Bernard Cassiere mustikkanaamio oli kosteuttava, mutta odottaisin näin kalliilta tuotteelta enemmän. Plussaa oli se, että tämän pystyi jättämään iholle ilman poishuuhtelua.


XZ Energisoiva shampoo oli hyvän tuoksuinen ja juuri sopivan pesevä.

Iseree puhdistusliinat olivat kuivakkoja, joten en osta toiste.

Moroccanoilia löytyy kaapista lisää, joten innolla jatkan tämän käyttämistä.

Dr. MJ on korealainen merkki, jonka Bee Tox Control Cream sisälsi nimensä mukaisesti mehiläismyrkkyä, jonka pitäisi auttaa hidastamaan ihon vanhenemista. Kasvovoide tuoksui sitruunamarengille, ja kosteutti ihoa hyvin. Pakkauksen ulkoasukin kolahti minuun.


Faith in Nature liinat haisivat kaamealle ja raapivat ihoa, mutta Yes To Cucumbers liinat olivat aika täydelliset. Kosteat ja puhdistavat.


Lumene CC-voide oli pitkään suosikkini, mutta sitten halusin vaihtelua. Tällä saa heleän ihon, muttei paras vaihtoehto rasvaiselle iholle. 

Look Beauty oli meikkimerkki, jota myytiin vielä parisen vuotta sitten. Tämä oli edullinen sarja tyyliin MUA. Airbrush Base meikkivoide jätti nätin pinnan iholle, mutta peittävyys olisi voinut olla vähän parempi.

8 kommenttia:

  1. Xaivitassa on söpö ulkoasu, mutta sääli jos sen haju ei ole yhtä ihanaa. :P
    Mutta tuo virgin mojito kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä siinä on oikeaa vuohenmaitoa, joten se voi vaikuttaa tuoksuun. Virgin mojito on yksi parhaista The Body Shopin limited edition tuoksuista :)

      Poista
  2. Olipa aikamoinen läjä loppuneita! Tuo ACOn huulirasva on kyllä paras ikinä.

    ps. Odotan innolla mitä ihanaa löysit Lontoosta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lontoon ostokset on tulossa seuraavaksi, vaikka aioin ne julkaista jo tällä viikolla, mutta postaus on jo valmiina :)

      Poista
  3. Meinasin että mielenkiintoinen tuo korealainen puhdistusmaito, mutta sitten luin lisää. Hyvin olet saanut kulumaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korealaiset tuotteet ovat aina mielenkiintoisia, mutta tämä oli huonolla tavalla mielenkiintoinen :)

      Poista
  4. Erboristican käsirasva on mun mielestä tosi hyvä esim. silloin kun pitää olla tietokoneella näpyttelemässä (ei tahmaa), mutta veikkaan myös että esim. talvella se ei sitten ole maailman tehokkain kosteuttaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle passaa kesällä tälläiset vähän kevyemmät voiteet, mutta talvella pitää olla tosi tuhtia :)

      Poista