maanantai 14. syyskuuta 2015

Benecos luonnonkosmetiikka uutuudet

Benecos on varmasti monelle tuttu luonnonkosmetiikkasarja. Eikä ihme, koska merkin tuotteilla on hyvä saatavuus ja hinnat ovat edulliset verrattuna jopa markettimerkkeihin. Nyt Benecos on julkaissut uusia ihon- ja vartalonhoitotuotteita, joita sain muutaman purkin testiin. Uutuudet ovat vegaanisia, BDIH sertifikoituja ja sisältävät Biomix-luomuseoksen, joten tuotteista löytyy takiaisen, nokkosen, lehmuksen, kehäkukan, villiruusun ja seljankukan kasviuutteita. Voisin myös kehaista pakkausten uutta ulkoasua, joka on raikas ja moderni.


Halusin herkälle ja kuivalle iholle tarkoitetun puhdistusmaidon testiin, koska alan jo huomata ilman kylmenemisen iholla. Talven lähetessä rasvoittuva ihoni alkaa kaivata koko ajan enemmän kosteutta. Puhdistusmaito tuntuukin hellävaraiselta, mutta silti se puhdistaa kasvomeikin pois. Vanhoin tapoihin pinttyneenä viimeistelen kasvot silti vielä misellivedellä, jotta saan varmasti kaiken meikin irti.

Puhdistusmaito on melko juoksevaa, joten korkki pitää avata hieman varoen. Purkista tulvahtaa yrttinen tuoksu, joten aloe vera on vain taustalla, vaikka se on mainittu tuotteen varsinaiseksi tuoksuksi.


Benecosin uutusvartalovoiteista löytyy tuoksut Melissa, Tyrni & appelsiini, Aloe vera, Granaattiomena & ruusu sekä Aprikoosi & seljankukka. Olin sattumalta jo etukäteen ehtinyt nuuhkia Melissan tuoksua kaupassa, joten se oli minulle helppo valinta. Melissa on kosteustehoiltaan kevyin yllämainituista vartalovoiteista, mutta se kuitenkin hoitaa ihoa tarpeeksi ainakin vielä näin alkusyksystä. Lämpimän sitruksinen voide jättää iholle samettisen pinnan. Olen aiemminkin ihastellut sitä tunnetta minkä Benecosin kosteusvoiteet tekevät iholle, joten kaikissa tuotteissa taitaa olla sama ominaisuus.


Enkä tietenkään voinut jättää kokeilematta Aprikoosi & Seljankukka vartalokuorintaa, vaikka ajattelin aprikoosin olevan liian tuttu ja turvallinen tuoksu. Mutta olinpa väärässä. Tuoksu on todella aidon hedelmäinen ja piristävä!

Kuorinnan rakeet ovat aprikoosinsiemeniä ja mantelirungon jauhetta, joten luonnolle haitallisia muovirakeita ei tästä löydy. Vartalokuorintaa kuvaillaan hellävaraiseksi, joten tuote sopii käytettäväksi vaikka parikin kertaa viikossa. Kuorintavoide ei siis ole se kaikista raastavin rakeiltaan, mutta minusta tehoa on kuitenkin sen verran, että ihon saa pehmeäksi.


Kuvassa näkyy ylhäältä alas vartalovoide, kuorintavoide ja puhdistusmaito.


Benecosin tuotteita myy esimerkiksi Biodelly*. Esiteltyjen tuotteiden hinnat ovat noin 8-10 €.

Tuotteet on saatu testiin. *Mainoslinkki.

12 kommenttia:

  1. Niin pirteitä nuo tuubit! Tykkään. Tuo vartalonkuorinta näyttää erityisen ihanalta :) Mullakin odottelee nämä uutuudet testaustaan ja varmasti saavat tilaa blogistakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään tosi paljon näiden raikkaasta ulkoasusta verrattuna vanhaan. Pitääpä lukea sitten sunkin mielipiteet näistä :)

      Poista
  2. Niin kauniin simppeleitä! Tiedätkö onko heillä tujakampia vartalovoiteita/voita tehokkaampaan kosteutukseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benecosin Granaattiomena & ruusu vartalovoiteen sanotaan sopivan etenkin kuivalle iholle ja talviajan voiteeksi, joten varmaan kokeilisin sitä :)

      Poista
    2. Ite suosin aika paljon vartalovoita,on niiiiiin ihanan paksuja♡

      Poista
    3. Talvella vartalovoit ovat tosi hyviä, olisikin pitänyt varmaan ottaa testiin tuo mainitsemani voide, jotta olisi voinut vertailla kevyttä ja erityisen kosteuttavaa voidetta keskenään :)

      Poista
  3. Ihanan värikkäät pakkaukset, musta Benecom on aina ollut jotenkin tylsä pakkausten osalta, mutta nää iski!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti muutos on ollut parempaan. Näistä tulee heti raikkaampi fiilis :)

      Poista
  4. Mistähän kaupasta näitä mahtaisi saada jo? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruohonjuuren kaupassa ainakin näin ja toki netistä saa monesta kaupasta, kuten Biodellystä :)

      Poista
  5. Voi lääh puuh miten ihanan näköisiä tuotteita. :) Ooh miltei tunnen niiden tuoksun tänne asti. Nämä houkuttaa kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, nämä ovat kyllä ihania niin ulkoasultaan kuin sisällöltään. Etenkin tuo vartalokuorinta yllätti ihanalla tuoksullaan :)

      Poista