lauantai 31. lokakuuta 2015

Lokakuun lopputili

Lokakuu oli hiustuotteiden loppumisen kuukausi. Minulla on kerralla aina lukuisia pulloja auki, ja sitten sattuu välillä kuukausi, jolloin kaikki tuntuu tyhjenevän kerralla. 

Ila on käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, jonka Conditioner for nourishing hair ja Shampoo for revitalising hair olivat valitettavasti floppeja minun hiuksistolle. No shampoo oli ihan ok sinänsä, mutta en keksi yhtään syytä ostaa sitä uudestaan. Hoitoaine taas oli tosi huono. Hiukset jäivät tahmeiksi ja karheiksi, joten en voi kehua yhtään. 

Schwartzkopfin Essensity shampoo oli jotenkin hankala levittää eikä se vaahdonnut juuri lainkaan. Ei jatkoon.


Minulla on tapana napata kaupasta uutuuksia mukaan, koska hoitoaineita vaan kuluu reipasta tahtia. XZ Suklaa Vanilja-sarja tulikin täällä aiemmin esiteltyä. Hoitoaine oli makean tuoksuinen ja hiuksia hoitava. Varmaa XZ-laatua.

Lorealin tumman pinkki Nutri-Gloss Luminazer lupasi säihkyä ja kiiltoa hiuksiin, mutta tulos oli päinvastainen. En ostaisi toiste.

Schwarzkopfin Serum Deep-Repair hoitoaine oli myös aika lailla tyhjä lupaus. Pitkälläkin vaikutusajalla teho oli olematon.


Näistä kavereista minulla on sentään jotain hyvääkin sanottavaa. Garnierin Avocado oil & Shea butter naamiota olen kehunut ennenkin, ja tykkään sen paksusta koostumuksesta, jota on kiva kaapaista purkista.

Erittäin Hieno Suomalainen on sympaattisen kotoisa merkki, jonka Vehnäalkioöljy & omena hoitoaine oli juoksevasta laadustaan huolimatta hyvä markettituote. Voisin ostaa uudestaan.


Garnierin seitsemän päivän kosteutta lupaava vartalovoide ei vakuuttanut minua mielenkiintoisen myyntipuheen ansiosta, koska no sivuutan sen ihan heti. Ei kai kukaan ole viikkoa peseytymättä vai pitäisikö tämän kosteuttaa ihoa niin hyvin, että suihkuttelusta huolimatta iho pysyy kosteutettuna. Aloe veran tuoksuinen voide oli kevyt, mutta kosteuttava. Iso purkki kesti pitkään.

Toinen Garnierin tuote on sekaiholle tarkoitettu misellivesi, joka tuntui ehkä aavistuksen kuivattavalta verrattuna siihen pinkkikorkkiseen. Joten ostan sitä toista mieluummin jatkossa, vaikka muuten nämä ovat lähes sama tuote INCI-listaa myöten.


Seuraavana on sellainen ikuisuustuote, jonka loppumista voisi jopa juhlistaa. Päämäärätietoisesti halusin Palmersin Cocoa Butter Formula Daily Cleansing Gelin tyhjäksi. Isoin miinus tulee todella tylsästä ja tunkkaisesta tuoksusta. Talvella tämä saattaa olla myös liian pesevä, vaikka tuote on suunnattu herkälle iholle.


Savor Soapin vartalovoi aiheuttaa sokerihampaan kolotusta ja jomotusta! Niin makealle tämä tuoksuu. Käsintehty voide oli tehokas kosteuttaja, mutta vahva tuoksu oli myös miinus että plussa. Käsiin tämä vielä menee, mutta koko vartalolle käytettynä voisi tulla imelyyden yliannostuksen vaara. Ostin pikkupurkin Etsystä.

iHerbin vakkariostoksiini kuuluu Tea Tree Therapyn Antiseptic Cream, jonka sisältämä teepuu on todella tehokas ihon rauhoittaja vaikka sheivaamisen jälkeen.

Palmersin Cocoa Butter Formula tuubeja olen käyttänyt käsiin jo lukemattoman määrän. Paksu, mutta melko nopeasti imeytyvä voide on tehokas ihon kosteuttaja. Vaikka itse käytän tätä vain käsiin, niin voidetta voi laittaa vaikka koko vartalolle tai mihin ikinä tarvitsee hoitoa. Tuoksu on vahva ja makeahko, joten se voi olla ainakin alkuun vähän häiritsevä, jos on tuoksuherkkä.


Hih, pitää vielä ihastella tätä pientä söpöliiniä. Houkuttaisi tilata lisää jotain tälläisiä erikoisuuksia, joita Etsyn valikoimista löytyy. Postikulut ovat vaan vähän korkeat, ja vaihtelevat myyjästä riippuen. Etsyssä on siis lukuisia pikkukauppoja, joista löytyy kaikkea kosmetiikasta vaatteisiin.


Yhteensä 13 tuotetta loppui, ja seuraava kuukausikin näyttää alkavan reippaasti. Useampi tuote alkaa olla jo viimeistä tippaa myöten käytetty.

6 kommenttia:

  1. Mulla menee kylmät väreet kun vain mietinkin tota Schwartzkopfin Essensity shampoota. En itse siis pystynyt käyttämään tota kuin sen yhden ainoan kerran, sen verran kamalalta toi mielestäni haisi eikä tehokaan ollut kummoinen. Tuota Garnierin Avocado oil & Shea butter -naamiota täytyy ehdottomasti munkin testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kyllä pessytkään erityisen hyvin, kaikinpuolin vähän kehno tuote. Hieman jännittää miten se hoitoaine toimii. Garnier on ehdottomasti tosi hyvä, ja purkki on iso ja halpa :)

      Poista
  2. Minusta tuo Garnierin sekaiholle tarkoitettu misellivesi ei puhdistanut kasvoja yhtä hyvin kuin pinkkikorkkinen. Oli aika pettymys..
    -Tingeling-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän misellivettä puhdistusgeelin jälkeen eli viimeistelen sillä loput meikin murut kasvoilta pois, joten siinä sen tehot ainakin riittää. Mutta muuten en jaksaisi misellivedellä putsata kaikkia meikkejä pois :)

      Poista
  3. Mäkin tossa just tänään kuvailin loppuneita ja oikeen hävettää niitä kuukausina ku useet avoinna olleet tärähtää yhtä aikaa tyhjäks,tyhjien purkkien meri on mykistävä :D Palmers on briteissä suosittu,ajattelinki et vois seuraavaks metsästää niiden hiustuotteita ja kookos-sarjaa kun käyn siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Ei ihan joka kuukausi lopu kuusi hoitoainetta, joten voi saada vähän erikoisen käsityksen hoitoaineiden kulutuksestani :D. Olen ostanut Palmersia iHerbistä ja Feeluniquesta, joten netistäkin saa :)

      Poista