tiistai 22. marraskuuta 2016

Benecosin uudet meikit

Benecos on ollut ensimmäinen kokeilemani luonnonkosmetiikkamerkki, joten meillä on jo pitkä historia takana. Ilokseni sarja on kasvanut mielenkiintoisilla tuotteilla. Benecosin valikoimiin on tullut uusia meikkituotteita, kuten aurinkopuuteri, kivipuuteri, luomivärejä, huulipunia- ja kiiltoja. Minua kiinnosti eniten neliön malliin pakatutut puuterituotteet, jotka ovat mukava lisäys Benecosin tarjontaan.


Vaikka nyt voi puhua talvesta, niin Benecosin Natural Fresh Bronzing Duo tuo väreiltään mieleen ruskan sävyttämän luonnon. Paletin sävyt ovat aika murretun lämpimät enkä ole koskaan omistanut tälläisiä värejä aurinkopuuterin tai poskipunan muodossa. Pigmenttiä lähtee kertapyyhkäisyllä just sopivasti, eikä väriä tarvitse lisäillä. Aurinkopuuterilla saa kaunista lämpöä kasvoille, joka saa ihon hehkumaan. Väreissä on satiinin hohtoa ja punertavalla puolella on hiukan kimalteita, mutta mikään glitteripommi tämä duo ei ole.

Aurinkopuuterin ja poskipunan yhdistelmässä on testeritarra, mutta sain tuotteet maahantuojalta, joten kyseessä ei ole siis käytetty tuote.


En ole testannut Benecosin pyöreän mallisia puutereita, koska niistä ei tuntunut löytyvän tarpeeksi vaalea sävyä. Mutta nyt onneksi löytyy! Natural Translucent Powder sopii jokaiselle, koska se sulautuu ihoon kuin ihoon. Puuteri sisältää talkin sijaan maissitärkkelystä, joka auttaa pitämään ihon kiillottomana. Käytän puuterin levittämiseen sivellintä, joka saa kasvoille kevyen blurraus-efektin. Puuteri näyttää kasvoilla myös luonnolliselta ja kevyeltä.



Uusista luomiväreistä löytyy myös mattasävyjä, mutta minua kiinnosti nämä kaksi kevyesti hohtavaa kaunokaista. Rose Quartz on viileä, hennon ruusunhohtoinen ja mukavan pigmenttinen väri. Kaveriksi tälle sopii Choco Cookie, joka on hiukan taupemainen ruskea väri. Molemmat uutuudet ovat mielestäni todella tyylikkäitä värejä, joilla saa aikaan luonnollisen silmämeikin.


Jos huulipunan nimi on Watermelon, niin ei ihan heti tulisi mieleen kylmän marjainen väri. Olin toki googlannut tämän etukäteen, joten tiesin saavani täydellisen talvisävyn. Puna tuntuu miellyttävältä huulilla ja sen pigmenttinen väri levittyy kauniisti. Huulipuna sisältää esimerkiksi jojobaöljyä, auringokukkaöljyä sekä luomumehiläisvahaa.


Benecosin uudet meikkituotteet löytyvät esimerkiksi Ruohonjuuren valikoimista. Aurinkopuuteri maksaa 9,99 €, kivipuuteri 9,99 €, luomivärit 5,99 € ja huulipuna 9,50 €.

Suosikkituotteeni oli väritön ja kaikille sopiva Natural Translucent Powder. Tälläistä ei taida olla ihan jokaisella luonnonkosmetiikkamerkiltä, mutta nyt puuteri löytyy helposti ja edullisesti.


Tuotteet on saatu testiin.

16 kommenttia:

  1. Voi miten kivan värinen puna! Samaten puuteri kuulostaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään tykkään käyttää tälläisiä vähän tummempia sävyjä, ja se tuntuu myös hoitavalta huulilla :)

      Poista
  2. Mulla on muutama Benecosin huulipuna ja olen tykännyt siitä kovasti.

    VastaaPoista
  3. Oi miten nätti huulipuna :) Puuterikin vaikuttaa mainiolta. Harmi kun tällä seudulla ei ole Ruohonjuuri-myymälää, olisi kiva päästä näitä swatchailemaan ja hypistelemään ihan "livenä".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Livenä näkeminen on aina mukavampaa. Myös Life myi ainakin ennen Benecosia, mutta en ole käynyt siellä pitkään aikaan.

      Poista
  4. Onpahan hurjan kauniita ja aivan ihanat sävyt kaikissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin näihin väreihin. Löytyy luonnollisiä sävyjä, jotka eivät ole kuitenkaan missään nimessä tylsiä :)

      Poista
  5. Kivan näköinen puna! Watermelonista tosiaan tulee kyllä lämpimämpi sävy ennemmin mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli Watermelonista mieleen joku lämmin kesäpersikkaväri, mutta tämä on ihana :)

      Poista
  6. Tuo puna on minunkin makuuni:)
    Muistuttaa Nyxin Lip Butteria sävy Big Cherry, ainakin minun silmin.
    Olen käyttänyt joitakin Benecosin meikkejä, mutta ihan kaikki eivät ole vakuuttaneet. Rajauskynät ovat lemppareitani tähän asti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan testannut merkin rajauskyniä. Huulipunat ovat ainakin sellaisia tuotteita, joita kaikki kehuu :)

      Poista
  7. Täytyy kyllä muistaa tuo puuteri! Huulipuna on myös tosi nätti ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän tosi paljon värittömiä puutereita, joten tämä oli mukava lisäys valikoimaan :)

      Poista
  8. Upean sävyinen puna! Tykkään Benecosin huulipunista ja muutama niistä löytyykin arkikäytöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on todella kaunis ja tuo jo yksinään huolitellun fiiliksen, jos ei vaikka jaksa tehdä silmämeikkiä :)

      Poista