maanantai 27. helmikuuta 2017

Arganöljyn ja suolan suloinen liitto / Okabo Organics

Vartalokuorinnan käyttö on minulle hemmottelua. Kukapa ei haluaisi eroon kuolleista ihosoluista, joiden poistamisen jälkeen vartalo on pehmeää kuin pumpuli. Tämän lisäksi rakastan tuoksuvia vartalokuorintoja, joiden energinen tuoksu nostaa käyttämisen fiilistä kertoimella ylöspäin. Okabo Organicsin luonnollinen uutuus Pure Argan Luxury Spa Body Salt Scrub on tätä kaikkea ja vielä hiukan enemmän.


Hennon vaaleanpunainen väri on kotoisin vartalokuorinnan pohjana käytetystä Himalajan vuorisuolasta, jota myös ruususuolaksi kutsutaan. Suolan ominaisuuksiin kuuluu ihon tasapainottaminen, uudistaminen ja puhdistaminen. Sen kerrotaan myös lisäävän ihon pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Nämä ominaisuudet sekä rakeita ihoon hierova kädenliike voi auttaa myös selluliitin ehkäisyyn tai vähentämiseen. 

Hoitavuutta vartalokuorinta saa luomuarganöljystä, joka on inci-listassa heti toisena suolan jälkeen. Olen kirjoittanut aiemmin Okabo Organicsin arganöljyistä, jotka ovat erinomaisia koko vartalon kosteuttamiseen. Arganöljy on minulle sellainen perustuote, jota pitää aina olla kaapissa sen monipuolisuuden takia. Se sopii hiuksille, kasvoille, vartalolle eikä se tuki epäpuhdastakaan ihoa.


Ei siis ole ihme, että ihastuin myös uuden vartalokuorinnan kosteuttavuuteen. Vartalokuorintaa on miellyttävä hieroa iholle, koska suolarakeiden runsaasta määrästä huolimatta arganöljy antaa pehmeyttä kuorinnalle. Vartalokuorinta puhdistaa ihon sileäksi, ja  jättää vartalon kosteutetuksi. Ei kuitenkaan tarvitse pelätä öljyisen tahmeaa tunnetta iholla. 

Suolaan perustuva kuorinta on tehokas, joten tykkäsin käyttää sitä esimerkiksi kuiviin kantapäihin. Tuotteen käyttöohjeissa mainitaan myös huomioimaan kyynärpäät ja polvet, jotka kuivuvat helposti, mutta niiden kuorinta unohtuu helposti ainakin minulta.

Suolavartalokuorintaa voi käyttää siis perinteiseen tyyliin suihkussa, mutta tätä myös suositellaan laitettavan iholle ennen ammeeseen menoa. Lisäksi kuorinnan kanssa voi mennä saunaan, koska lämpö parantaa tuotteen ominaisuuksia. Suihkussakin tuote kannattaa jättää hetkeksi iholle, jotta siitä saa kaiken hyödyn irti.


Okabo Organicsin vartalokuorinta on makoisa yhdistelmä kuorivaa Himalajan suolaa ja kosteuttavaa arganöljyä, mutta tämän lisäksi on vielä yksi tärkeä osa. Greippiöljy antaa tuotteelle aivan ihanan tuoksun, jonka ansiosta vartalokuorinta on raikas ja piristävä osa suihkussa käymistä.

Vartalon kuorintasuola virkistävässä greipin tuoksussa tulee 200 g purkissa. Tuotteella on hintaa 23,90 € Okabo Organicsin nettikaupassa, josta löytyy lisää ihanaa luonnonkosmetikkaa.


Tuote on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

14 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta kombolta, purkkikuorinnat ovat lemppareitani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä yhdistyy kaikki mun suosikit arganöljystä ja greipin tuoksusta lähtien. Tosi kiva tuote ja hoitaa ihoa :)

   Poista
 2. Tuntuu, että näitä muovirakeettomia kuorintoja on nyt ilmestynyt myyntiin todella paljon ja hyvä niin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmetiikkaa on hyvä suosia, jos välttelee muovia :). Harmillisen monesta tuotteesta löytyy vielä muovirakeita.

   Poista
 3. Sarjasta ei ole kokemusta, mutta tällainen tulisi just nyt mun kantapäille tarpeeseen :D Mietin viimeksi tänään, että täytyy kevään tullen varata aika oikein kunnon jalkahoitoon ja päivittää nekin "kesäkuntoon" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun jalat vaatii ahkeraa hoitoa etenkin talvisin, joten kuorinnasta on iso apu ja toki laitan paksun kosteusvoiteen sen jälkeen. Oikea jalkohoito olisi kyllä ihana :)

   Poista
 4. Kiitos muistutuksesta, täytyykin tehdä kunnon jalkahoito, sokeri- ja suolakuorinnat ovat mun suosikkeja kuiville kantapäille ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suola- ja sokerikuorinnoissa on se hyvä puoli, että ne ovat tosi tehokkaita kuorimaan ihoa :)

   Poista
 5. Kuulostaa ja näyttää hyvältä kuorinnalta. Öljyisen tahmea iho on itselle kauhistus, joten siltäkin osin kuulostaa mieleiseltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva, koska iholle tulee pehmeyttä kuorimisen takia mutta myös arganöljy antaa kosteutta :)

   Poista
 6. Sarjan sitruunaöljy on jo niin ihana, että varmasti on tuokin. Kaunista päivää Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuoksuu tosi hyvälle, ja muutenkin tykkään merkin arganöljyistä :)

   Poista
 7. Ah, mä rakastan myös vartalokuorintoja ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voisi olla ilman vartalon kuorimista, tulisi jotenkin likainen olo :D

   Poista