tiistai 21. helmikuuta 2017

Benecosin uusi meikkivoide

Esittelin viime vuoden lopulla Benecosin uusia luonnonkosmetiikkameikkejä, mutta yksi tärkeä tuote jäi puuttumaan arvostelusta. Uusi Natural Light Fluid Foundation edustaa kevyttä meikkipohjaa, joka antaa kasvoille luonnollisen ilmeen. Olen käyttänyt koko talven erilaisia BB-voiteita, ja Benecosista löytyy aika paljon samoja ominaisuuksia vaikka se onkin ihan oikea meikkivoide. 


Meikkivoide sisältää esimerkiksi hoitavia avokado-, auringonkukansiemen- ja arganiaöljyjä, joten tämä on hyvä kuivan ihon valinta. Kesällä kaipaisin mattaisempaa vaikutusta, mutta kylmänä vuodenaikana hoitavuus sopii oikein hyvin. Tykkään tosi paljon Benecosin jättämästä hehkusta kasvoille, joka ei korosta lainkaan ihon kuivia kohtia.

Benecosin uutuus on puolipeittävä meikkivoide, joka sopii niihin päiviin, kun haluaa ihon sävyn tasoitusta ja raikkautta kasvoille. Se ei piilota kaikkia virheitä, mutta peittävyys oli kuitenkin riittävä. Olen huomannut, etten enää kaipaa todella paksuja meikkivoiteita, koska kevyemmät tuotteet näyttävät heleämmiltä iholla.

Keveydestä huolimatta meikkivoiteen koostumus yllätti hiukan, koska odotin paljon ohuempaa tekstuuria. Tämä oli mukavan täyteläistä, joten levitys onnistuu helposti sorminkin. Tuubia pitää kuitenkin muistaa ravistaa ennen käyttöä tai voide voi olla melko lirua.


Natural Light Fluid Foundation on tarjolla kolmessa eri sävyssä: Dune, Sahara ja Mocca. Esimerkiksi Biodellyn sivuilla lukee, ettei Dune ja Sahara sävyjen tummuudessa ole suurta eroa. Mutta Dune on enemmän kylmä ja Sahara lämmin. Valitsin siis Saharan sen keltaisemman värin takia. Sahara on minulle hiukan tumma ainakin talvella, mutta kevyemmän peittävyyden takia se sulautuu ihoon luonnollisesti.


Meikissä on käytetty Benecosin tuotteita ripsiväriä ja kulmia lukuunottamatta. Kasvoilla on meikkivoide Natural Light Fluid Foundation sävy Sahara, puuteri Natural Translucent Powder ja poskipuna Natural Fresh Bronzing Duo sävy Ibiza Nights. Luomilla on luomivärisävyt Choco Cookie ja Rose Quartz. Huulipunasta on sävy Watermelon. Tarkemmat arvostelut näistä tuotteista löytyy täältä.


En ole kovin montaa luonnollista meikkivoidetta testannut, mutta Benecos osoittautui taas kerran erinomaiseksi. Uusi meikkivoide maksaa esimerkiksi Biodellyssä 9,90 €, ja jos haluaa nähdä sävyt livenä, niin myös ainakin Life ja Ruohonjuuri myyvät Benecosin meikkejä. Benecosin värimeikit maksavat yleensäkin alle kymmenen euroa tai pikkuisen yli.


Tuotteet on saatu testiin.

14 kommenttia:

  1. Voi oisin niin halunnut pitää tuosta meikkivoiteesta, mutta minulla se ei levittynyt tasaisesti ollenkaan :( Aluksi lopputulos näytti hyvältä, mutta päivän mittaan se omituisesti kasautui joihinkin kohtiin kasvoissa.
    Luonnonkosmetiikasta en ole vielä itselleni sopivaa meikkivoidetta löytänyt, tässä olisi kyllä ollut hinta kohdallaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei näin onneksi käy, mutta kesällä kun iho kiiltää enemmän, niin sitten näin kermainen meikkivoide voisi ainakin kulua helpommin pois kasvoilta. Mullakaan ei ole sellaista täydellistä tuotetta löytynyt, mutta tässä oli hyviä ominaisuuksia :)

      Poista
  2. Luonnonkosmetiikan meikkivoiteissa on tosiaan aika paksu koostumus, levittyvät itsellä aina beautyblenderillä kauneita, luonnollisista tykkään varsinkin absolutionista, harmi, että vaaleinkin sävy on talvella hieman liian tumma itselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään levittää täyteläiset meikkivoiteet sormin, mutta mattameikkivoiteet vaatii sienen. Minusta paksu koostumus levittyy vaan helposti ihan sorminkin :)

      Poista
  3. Moni Benecosin kasvomeikkituote vaikuttaa testaamisen arvoiselta, mutta tosiaan sävyt ovat aika tummahkoja omalle hipiälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummuus oli yksi selkein miinus, mutta mulla on onneksi vaalennustippoja, jotka auttaa :)

      Poista
  4. Benecosin meikkivoiteen koostumus vaikuttaa minun makuuni ihan passelilta. Voisin jopa innostua kokeilemaan;) Puteli on myös nätin näköinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on varmasti erinomainen kuivemmalle iholle, joka tykkää kosteuttavasta koostumuksesta :)

      Poista
  5. Luonnonkosmetiikan meikkipohjissa onkin ihastuttavaa niiden hoitavuus, just kirjoitin omasta suosikistani Bohosta joka on siis tosi mahtava! Mäkin suosin sormia, koska en jaksa kikkailla meikkisienten kanssa, joskus harvoin levitän meikkivoiteen siveltimellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella hoitavat ominaisuudet ovat aivan loistavia, koska iho kuivuu helposti. Olen aika laiska pesemään meikkisientä, mutta sormet tulee ainakin pestyä :D

      Poista
  6. Todella suloisen näköisiä ja Benecosin meikeistä olen kuullut paljon hyvää, mutta en itse kokeillut. Kivaa viikkoa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benecosin uudet meikit ovat tosi hyviä, ja moni kehuu etenkin huulipunia, joista kokeilu on hyvä aloittaa. Ihanaa viikkoa :)

      Poista
  7. Enpä ole Benecosin tuotteita koskaan kokeillut, mutta vaikuttavat tosi kivoilta! :)

    VastaaPoista