tiistai 7. helmikuuta 2017

Bette Box helmikuu 2017

Jotkut saivat Bette Boxin jo perjantaina, mutta itse jouduin malttamattomana odottamaan maanantaihin. Vaati hieman itsekuria, etten kurkannut muiden postauksia helmikuun Bette Boxista. Pari pientä spoilausta näin kuitenkin esim. Instagramissa, mutta salaisuus säilyi lähes loppuun asti. 


Moni voi pitää Lumenen mukana olemista jo vähän tylsänä, mutta minusta merkin tuotteet ovat usein boksin mielenkiintoisin juttu. Ja niin taitaa olla nytkin. Nordic Noir Deep Impact ripsari on tuskainen kuvattava sen upean peilipinnan takia, mutta onhan se kaunis. Hintaa tällä pituutta, erottelevuutta ja ripsien pehmeyttä lupaavalla maskaralla on jopa 24,95 €. Ei enää ihan markettihinta mielestäni.


Sitten vähän perusjuttuja. Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut on suihkutettava, maitomainen hoitoaine hiuksille. Kosteuttava tuote kuulostaa kivalta ja pullo on ihanan pieni, vaikka ehdin jo luulla tätä hiusöljyksi (joita minulla on liikaa...). "Mikrokapseloitua tuoksua vapautuu jopa 24 tuntia". Tämä kuulosti hiukan erikoiselta, koska en yleensä halua että kosmetiikkatuoteiden tuoksu jää ilmaan leijumaan kovin pitkäksi aikaa.

Avene Cleanance Micellar Water lupaa tasapainottaa ihon rasvoittumista. Minulla on tainnut ollakin tätä samaa miselliä. Ihan ookoo tuote, ja pikkupulloa on kätevä jatkokäyttää matkoilla.

Palmoliven Feel Glamorous on alkoholiton deodorantti, jonka pirteä ulkoasu on ihastuttava. Käytän yleensä antiperspirantteja, joten saa nähdä kestääkö tämän tehot.


Helein Biotin+ on ravintolisä hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Syön vitamiineja joka päivä, mutta ravintolisiä en ole napsinut ainakaan säännöllisesti. Mielenkiinnolla popsin nämä kauniin hohtavat tabletit, jos jotain vaikutusta olisi huomattavissa.


Vasta mietinkin kuinka Livboxin ja nyt Bette Boxin tilaajien ei tarvitse koskaan ostaa silmänympärysvoiteita. Viime marraskuussa tuli Lumenen uusi heleyttävä sy-voide, ja nyt on vuorossa Nivean Cellular Perfect Skin Eye Illuminator. Heleyttävien pigmenttien tulisi antaa kevyt valokynäefekti ja tuote myös ehkäisee/vaalentaa tummentumia. Kirkastus ei ole omilla luomilla se tärkein juttu, vaan enemmänkin kosteutus. Tämä lähtee kaappiin odottamaan omaa vuoroaan. 


Helmikuun Bette Box sisälsi kuusi tuotetta, joista jopa neljä oli täysikokoisia. Lisäksi silmänympärysvoide, ravintolisä ja ripsiväri olivat kaikki ihan arvokkaita tuotteita (15,90 € - 24,90 €) ajatellen boksin hinnan. Olen tosi tyytyväinen ja ehkä nyt on pientä uskoa, että Bette Box on laadukkaampi verrattuna Livboxiin? 


16 kommenttia:

  1. Ainakin kaksi ekaa boxia ovat mielestäni olleet parempi, mitä Livbox oli, tässäkin oli kivasti erilaisia tuotteita. Mutta myös Livboxin ekat boxit olivat hyviä, sitten alkoi tason lasku, joten vähän skeptisenä odottelen, miten näiden kanssa käy, toivon, että taso säilyy, niin on kyllä houkutteleva. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en enää muista mitä tuotteita tuli ekoissa Livboxeissa, mutta olisi ikävää jos taso laskisi. Ainakin nämä kaksi ekaa boksia ovat olleet mieluisia :)

      Poista
  2. Voi hitsit, tämäpä ois kyllä ollu kiva boksi! :)

    VastaaPoista
  3. Tässä oli paljon hyvää kuten mm. Lumenen ripsari, jota haluan ehdottomasti testata. Kokonaisuus vaikuttaa tosi kivalta. Toivotaan, että laatu pysyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen True Mystic oli tosi hyvä ripsiväri, vaikka aiemmin olin vältellyt merkin maskaroita, joten toivottavasti tämä on yhtä toimiva :)

      Poista
  4. Tätä boxia ei minulle enää tullut, mutta on mielestäni tosi yes boxi ja erityiset peukut Heleinille ja Lumenelle. Mukavaa pakkaspäivää Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne olivat minunkin suosikkini. Helein on tuttu blogeista, joten olisi kiva, jos se vaikuttaisi hiuksiin ja kynsiin. Tänään onkin ollut pitkästä aikaa oikeasti pakkasta :)

      Poista
  5. Just avasin omani ja oli kyllä erikiva sisältö <3

    http://charmingnails.blogspot.fi/2017/02/helmikuun-2017-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin heti useamman blogin boksiarvostelut, ja huomasin pientä eroavaisuutta laatikoiden sisällöissä. Luen sinunkin postauksen pian :)

      Poista
  6. Minusta kaksi ekaa boxia ovat olleet tosi kivoja, joten ehkä minäkin ryhdyn tilaajaksi jossain vaiheessa. Helein olisi kiinnostava tuote. Niitä olen katsellut sillä silmällä, mutta en ole vielä ostanut, mutta ehkä pian:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä syön jo vitamiineja, joten tälläiset ravintolisät ovat jääneet kokeilematta. Toivottavasti 2 kuukauden kuurilla ehtii nähdä vaikutuksia :)

      Poista
  7. Bette on aloittanut vahvasti mutta pelkään vähän Jonnan tavoin, että taso tulee jossain vaiheessa laskemaan :P Toivotaan että niin ei kävisi! Helenin kapselit on ehdottomasti boksin mielenkiintoisin tuote ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti jossain vaiheessa tulee boksi, jonka sisältö ei miellytä, mutta toivossa on hyvä elää. Toivoisin että meikit pysyisivät vakkarituotteina boksissa, koska niitä aina toivotaan :)

      Poista
  8. Sisältö oli kaiken kaikkiaan tosi hyvä ja monipuolinen :) Toivottavasti Bette Box jatkaa tätä samaa linjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin toivon ja uskonkin jopa, että laatu pysyisi yhtä korkeana. Seuraavat pari kuukautta varmaan paljastaa sen :)

      Poista