tiistai 10. helmikuuta 2015

Livbox helmikuu 2015

Blogini on muuttunut näköjään boksien esittelyksi, mutta tälläistä se kuun alussa on. Helmikuun Livbox oli painava, joten tiesin että täysikokoisia tuotteita on ainakin muutama.


Tätä osasinkin vinkkausten perusteella odottaa, Lumene Nude Perfection meikkivoide sävyssä 1 Classic Beige. Kiva tätä on kokeilla, vaikka veikkaan ettei peittävyyttä ole tarpeeksi, koska tätä kutsutaan kevytmeikkivoiteeksi. Sävyn sopivuudesta en osaa vielä mitään sanoa. Nude Perfection on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle sekä aikuiselle iholle. Täysikokoinen.


Eucerin In-Shower Body Lotion on ideana varmaan monille tuttu. Eli suihkussa pestään vartalo, jonka jälkeen laitetaan tätä suihkuvoidetta, joka huuhdellaan pois. Tuote korvaa vartalovoiteen käytön. Ihan ok tuote, ei aiheuta ilonkiljahduksia. Näytekoko 50 ml.


Nivea 3-in-1 Micellar Water on minulla ollut jo aiemmin käytössä. Hyvä misellivesi, muttei voita suosikkiani Garnieria. En enää pärjäisi ilman misellivesiä, joilla voi poistaa kasvo- ja silmämeikin. Parasta on kuitenkin se, ettei kasvoja tarvitse huuhdella miselliveden käytön jälkeen.


Garnierin Densify shampoo ja hoitoaine ovat myös olleet minulla käytössä, ja nyt tuli sarjaan kuuluva hiuksia tuuheuttava Densify Lenghts Plumper-seerumi. Tuuheuttavat tuotteet kelpaa aina. Täysikokoinen tuote.


Sitten vähemmän kivat tuotteet. Odotin ystävänpäivän kunniaksi suklaata, mutta mukana tulikin extralahjana Iberon kaulakoru. En oikein tykkää koruista bokseissa, koska ei tämäkään ole yhtään minun tyyliäni. Paesen luomivärikin on vähän plääh. En käytä koskaan valkoista sävyä, joten tämäkin jää käyttämättä.



Helmikuun Livbox oli tasoltaan hyvä. Suurin osa tuotteista oli täysikokoisia ja kaikki tulee käyttöön, paitsi koru ja luomiväri.

17 kommenttia:

  1. Mää taas ihan innoissani odotan millainen koru mulle tulloo... kunhan ei vaa oo helmiä tai jotain sinnepäin. .. :D en kyllä tiedä tuleeko kaikille samanlaisia koruja edes. Spekuloin täällä omaksi iloksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tulee mieleinen koru. Itse olen vain niin nirso korujen suhteen, etten niitä boksiin haluaisi :)

      Poista
  2. Jee, vihdoin tuo tuuheuttava seerumi, jota olen odottanut boxiin! :) Meikkivoide varmaan kuitenkin liian tumma, sen tilalla olisi voinut olla jotain muuta... Voiko tuolla Nivea 3-in-1 Micellar Water pestä myös silmämeikin ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin, että Livboxin Facebook-sivuilla on tätä seerumia toivottu boksiin, joten onkohan se vaikuttanut. Meikkivoide on kevyt koostumukseltaan, joten voisi luulla että tätä on helppo häivytellä kasvoille, vaikkei sävy aivan nappivalinta olisikaan. Misellivedellä voi poistaa myös silmämeikin, eikä tarvitse huuhdella ihoa :)

      Poista
    2. Okei, kiva juttu! Ihan kiv boxi mielestäni, omaa odotellessa. Mukava, että teit jo postauksen, kun en malta ikinä odottaa omaa boxia ennen kuin näen sisällön! :D

      Poista
  3. Määkin odotin jotain suklaata, kun siihen suuntaan oli vinkattu, mutta kyllähän tuo korukin menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin vaihtaa tämän korun vaikkapa suklaapatukkaan :D. Eiköhän kaulakoru päädy vaikkapa arvontaan tai johonkin :)

      Poista
  4. Boksia hehkutettiin etukäteen että sisältää paljon meikkejä. No eihän tossa nyt ole mitään meikkipainotusta :D Oma tilaukseni on nyt tauolla taas, ja enpä olisi tätä boksia kaivannutkaan. Lumenen meikkivoidekaan ei jaksa innostaa kun vaaleinkin sävy on mulle liian tumma. Ja noi korut, nou thänks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vielä yhtään kokeillut meikkivoidetta, joten saa nähdä toimiiko se. Mulle kelpasi tämän kuun
      sisältö, mutta tykkään kyllä enemmän esimerkiksi Lookfantasticin boksista :)

      Poista
  5. Mun boxissa taasen oli tuo Paesen luomiväri harmaa! En tykkää. Mielummin olisin ottanut vaikka tuon valkoisen. Koruista vähäsen samaa mieltä, olisipa ollut vaikka joku sivellin! Muuten aivan ihana boxi, niinkuin mun mielestä aina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että luomiväreissä on varmasti eri sävyjä tarjolla. Toivottavasti Lumenen meikkivoiteissakin on vaihtelua, eikä kaikille ole tullut samaa sävyä :)

      Poista
  6. Minulla oli beige luomiväri. Ihan kiva väri. Valkoiselle ei ehkä olisi ollut käyttöä. Noissa koruissakin näyttää olevan eroja kivien väreissä. Minulla on valkoinen helmi ja musta kivi. Tuo saamasi turkoosi-kirkas näyttää nätiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beige väri olisi ollut kiva, koska käytän lähinnä vain nudesävyjä. Kyllähän tuo valkoinen väri voisi mennä korostuksissa. Toivottavasti moni tykkää kaulakorusta, vaikken itse siitä pitänyt :)

      Poista
    2. Minäkin olisin mielummin saanut beigen värisen luomivärin, sille olisi ollut enemmän käyttöä. :)
      maikinkotona.blogspot.com

      Poista
    3. Boksien sisällön vaihtelu aina välillä harmittaa, koska tuntuu että saan aina ne omasta mielestä huonommat vaihtoehdot :D

      Poista
  7. Aika kiva boxi! :) Lumenen meikkivoide ehdottomasti se itseäni kiinnostavin tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen meikkivoide on ehdottomasti paras tuote, pitääkin huomenna tätä kokeilla :)

      Poista