lauantai 21. helmikuuta 2015

Savor kakkua & voidetta

Eilen esittelin Etsyn herkkutuotteita, ja tänään näytän omat pienet ostokseni. Ostin Savor merkiltä käsintehdyn saippuan ja vartalovoin kakun tuoksuisena.


Ilmavan näköinen Creme Fraiche Whipped Soap onkin koostumukseltaan aika kiinteää. Sormella on kuitenkin helppo kaapaista sopiva määrä tuotetta käyttöön. Liukkaan tuntuista saippuaa ei tarvitse kuin pikkuisen kerrallaan, joten pieni purkki riittää varmasti pitkään. Saippuan sanotaan sopivan esimerkiksi sheivaukseen, kylpyvaahdoksi tai jopa shampooksi. Saippuani on tuoksussa Red Velvet Cake, joka on kauniin värinen ja makea tuoksultaan. Minulla tulee tuoksusta vähän mansikka mieleen, mutta tähän mielleyhtymään voi saippuan hempeä värikin vaikuttaa.


Crema Body Butter tuoksussa Sweet Cake ei ole nimestään huolimatta paksua vartalovoita, vaan koostumus on perinteisen vartalovoiteen tyylinen. Tuoksu voi olla monen makuun jo liian äkkimakea, joten en itsekään tätä varmaan vartalovoiteena käytä. Näin makea tuoksu sopii paremmin käsivoiteeksi, jottei tuoksu tule esiin liian vahvasti. Ei sillä ettenkö olisi ihastunut tuoksuun, joka mielestäni muistuttaa enemmän keksejä kuin kakkua. Voiteessa on hyvin kosteutustehoakin.


Joku päivä varmasti tilaan lisää Etsyn valikoimista, mutta kovin halvaksi nämä näytekokoiset 59 ml purkit eivät tule. Maksoin näistä yhteensä 14 euroa postikuluineen, mutta välillä voi itseä vähän ilahduttaa.


Toimitus Yhdysvalloista kesti reilun viikon, ja tuotteet oli pakattu kauniisti vaaleanpunaiseen paperiin. Purkit ovat muovia, vaikka jostain syystä olin ajatellut näiden olevan lasia. Tämän kokemuksen perusteella koin Savorin luotettavaksi myyjäksi, jota voin suositella Etsyn laajasta valikoimasta.

10 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen näköisiä!
    EU:ssa taitaa olla niin tiukat säädökset, ettei täällä samalla tavalla voi valmistaa kotikosmetiikkaa myyntiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin palasaippuoiden valmistajia löytyy rutkasti, mutta tosiaan aika tarkkaa taitaa olla kaikkien säännösten kanssa :)

      Poista
  2. Ihanalta näyttää tuo vaaleanpunainen vaahtosaippua! Jännä, että se onkin kiinteää, vaikka koostumus näyttää todella kermavaahtomaiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin luulin tämän olevan ilmavaa vaahtoa, mutta vaahto kuluisikin varmaan turhan nopeasti, joten kiinteämpi saippua kelpaa hyvin :)

      Poista
  3. Oo näyttää samalta kuin Lushin vastaava, tää on kyllä nätimmässä pakkauksessa, jos multa kysytään. ;) Ulkoisesti Lushin pakkaukset ei ihan hirveästi mua viehätä, mutta muuten tosi kivoja tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Lushin tuotteet eivät olekaan kovin tuttuja, mutta ovathan nämä pakkaukset vähän tyttömäisiä, jos vertaa Lushin tummiin sävyihin :)

      Poista
  4. Onko normaalia että tekisi mieli syödä tuo purkin sisältö? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On :D. Mulla tekisi mieli syödä tuo saippua ulkonäön takia ja vartalovoi tuoksun vuoksi :D.

      Poista
  5. Ei mun silmäni ei kestä! Katsoin sun Etsy postauksesta sellaisia monivärisiä vartalovoiteita kuola valuen :'D tahtoo ja tarvitsee :P kiitos ihanista postauksista!

    VastaaPoista