tiistai 19. toukokuuta 2015

Crazy Rumors luonnolliset huulivoiteet

Crazy Rumors huulivoiteet aiheuttivat minussa déjà-vun, koska merkki on tullut jo vuosia sitten tutuksi ulkomaisissa nettikaupoissa, mutta en ole kuitenkaan näitä aiemmin kokeillut. Mielenkiintoni heräsi uudestaan, kun hoksasin huulivoiteiden olevan sisällöltään luonnonkosmetiikkaa. 


Huulivoiteista löytyy kahdeksan ihanan tuoksuista vaihtoehtoa. Sain pari puikkoa testiin, ja olikin vaikea valita mitä herkullisia tuoksuja haluaisin kokeilla!


Pienen pohdinnan jälkeen valitsin Mint Chocolaten ja Raspberry Sherbetin, jotka ovat todella hyvän tuoksuisia. Mint Chocolate on raikkaan makea, ja vähän viileä huulilla. Raspberry Sherbet ei ollutkaan niin karkkimainen kuin oletin. Jäätelösorbettina tämä olisi varmaan vähän kirpeä vadelma. Tuoksussa huomaa huulivoiteiden sisältämän stevian, joka tuo näihin myös kevyen maun.

Kivojen tuoksujen lisäksi koin Crazy Rumors huulivoiteiden olevan miellyttäviä ja kosteuttavia huulilla. Koostumus on täyteläinen, joten voide ei heti katoa huulilta, vaan jättää hoitavan tunteen.


Värillisiä HibisKiss huulivoiteita on kuusi kappaletta, joista valitsin sävyn Coral. Väri on metallisen hohtava huulilla, ja antaa läpikuultavan sävyn. Huulet jäävät todella pehmeiksi, joten tykästyin tähän enemmän kuin odotin.


Huulivoiteessa on hibiskus-kukan tuoksu ja kevyt maku. Minun nenäni olisi veikannut jotain marjaa tuoksuksi, koska tämä muistuttaa vähän vadelmaa. Puikko on kapeampi kuin huulivoiteessa, joka mahdollistaa tarkemman levityksen huulille.


Crazy Rumors huulivoiteita myy vaikkapa Biodelly*. Huulivoiteet maksavat 5,40 € ja värilliset huulivoiteet 6,90 €. Yhdysvaltalainen Crazy Rumors on eläinkokeeton ja 100 % vegaaninen sisällöltään.


Huulivoiteet on saatu testiin. *mainoslinkki.

18 kommenttia:

  1. Vitsi, kun nämä on kivan oloisia! Sävytetyt huulivoiteet on etenkin kesällä käteviä, kun muutenkin tulee meikattua kevyemmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin näistä enemmän kuin vaikkapa Hurraw huulivoiteista, koska nämä eivät tosiaan niin nopeasti karkaa huulilta. Sävytetyt huulivoiteet ovat ehdottomasti mun suosikkeja ympäri vuoden :)

      Poista
  2. Nämä ovat kyllä aivan ihania huulivoiteita!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Mulla oli vähän epäillyksiä, että onko näissä vain herkulliset tuoksut, mutta kosteutuskin on kohdallaan :)

      Poista
  4. Näistä tulee jotenkin mieleen Naked Lipsin huulirasvat. Ehkä samanlainen pakkaus tekee sen? Tosi mahtavaa, kun näitä kivoja huulirasvoja rantautuu ihan Suomen markkinoille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulivoiteiden kohdalla on kyllä mukavaa, että luonnollisia vaihtoehtoja alkaa olla useita :)

      Poista
  5. Kivan näköinen tuo HibisKiss :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohtavat sävyt eivät ole välttämättä mun ykkösvalintoja, mutta kesään ne sopii hyvin :)

      Poista
  6. Nämä on niin ihania! Sävyttävät versiot on mulla vielä kokeilematta. Kiva, että säkin tykästyit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä, mielestäni nämä voittavat esimerkiksi Hurraw-huulivoiteet :)

      Poista
  7. Mä sain näistä pakkomielteen, kun luin näistä Mian blogista. :D Kuulostavat niin herkuilta.

    VastaaPoista
  8. Mähän olin vähällä tilata näitä, kunnes tulin järkiini. Vaan kunhan huulirasvajemmat pienenevät, on näitä pakko testata =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä löysin näistä uudet suosikkini Nivea Lip Buttereiden tilalle, koska puikko on purkkia kätevämpi :)

      Poista
  9. Voi vitsi nuo vaikuttaa niin ihanilta, pakkohan on huulivoidehullun varmaan noita hankkia. <3 Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista