perjantai 8. toukokuuta 2015

Livbox toukokuu 2015

Boksi ei saapunutkaan eilen, mutta aika hyvin onnistuin välttämään yllätyksen pilaamista. Toukokuun paperi oli piristävän oranssi, joten jo siitä tuli kesäinen tunnelma.


Nivean Lip Butterit ovat suosikkejani, kuten täältä voi lukea. Uutuustuoksuista ostin jo kaakaon, mutta kookos ei ole koskaan ollut makuuni. Ehkäpä totuttelen siihen tämän avulla.


Boksissa on aiemminkin tullut tälläinen suihke, ja olikohan jopa tämä sama tuote. Nivea Lip Butterkin on jo kerran boksissa tullut, joten nyt on vähän saman kertausta. La-Roche Posay Eau Thermale lähdevesisuihke tulee varmasti käyttöön kesähelteellä.


Lumenen Heleyttävän BB-vartalovoiteen kohdalla Livboxin tarkoitus täyttyy, eli boksissa tulee tuote, jota en muuten ostaisi. Kesällä pieni lisärusketus voisi olla kiva, joten tämä lähtee testiin.


Glitz&Glam blogin Minnan suosikkimeikkituotteeksi odotin jotain kalliimpaa merkkiä edes näytekokoisena, mutta nyt tulikin Max Factorin huulikynä sekä teroitin. Sävy Couture Blush näyttää hyvin turvalliselta arkisävyltä. Mutta en tykkää yhtään tälläisistä huulikynistä, joita pitää teroittaa.


Loppuun pari tylsimystä. Naturel Nail Cover Stickers ja Dove Deeply Nourishing suihkusaippua. Kynsitarrat jäävät käyttämättä, koska hopea ja strassit ovat vähän liian näyttävät tyyliini. Ja Dove nyt on vaan Dove. Haluan suihkugeeliltä jonkin piristävän raikkaan tuoksun.


Boksin paras tuote oli Lumenen BB-vartalovoide. Ja kyllä kaikki muutkin kelpasivat paitsi yläkuvan tuotteet.


Tykkäsin siis tämän kuun sisällöstä, ja nyt lähden kurkkimaan mitä muut ovat sanoneet toukokuun Livboxista.

14 kommenttia:

  1. Pari tylsimystä hihii :) sitä ne olivatkin :) minä tykkäsin eniten Minnan kynästä jos olisi sattunut hyvä sävy. BB on toinen ok, loput vähän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löydän joka boksista aina pari tylsää tuotetta, mutta onneksi kivojakin tuotteita oli mukanan :)

      Poista
  2. Mulla meinas olla hankaluuksia saada tuo Nivean purkki auki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt neljä purkkia Niveaa, joten avaamista on tullut harjoiteltua :D

      Poista
  3. Boxihan oli kerrassaan mainio, ei mitään ongelmaa. BB säihky tosin jo löytyy ja tuo Max Factorin kynä siis omani, oli hurjan värinen, siitä en tykännut vaikka muuten tykkään noista kynistä.

    Ehkä ensimmäistä kertaa pohdin, että saisin Livboxin hinnalla n.3 tuoksua vuodessa, että pitäisiköhön jo lopettaa tilaus.. Saa nähdä miten käy.

    Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin aina välillä mietin kannattaako tilausta jatkaa, mutta on kiva saada yllätys joka kuukausi ja kokeilla tuotteita, joita ei muuten ostaisi :)

      Poista
  4. Tha lip balm with coconut sounds so good! Will definitely try it : )
    xo,
    Céline blogging on http://smultronstaellen.blogspot.co.uk

    VastaaPoista
  5. Haha :) Itselle tuo BB-rusketus oli se "tylsin", jos nyt voi jotainbtuotetta tylsäksi kutsua :) Kaikki ovat saaneet erilaisia kynsitarroja ja se on vain hauskaa. Itselle tuli seeprakuviolliset . Jos pistät nuo sinun tarrasi huuto.nettiin niin voisin ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en olekaan niin varma tykkäänkö tuosta Lumenesta, koska se näytti aika kimaltavalta. Pistän varmaan nuo kynsitarrat johonkin arvontaan, koska en huuto.nettiä käytä :)

      Poista
  6. Itselleni ei Livboxia tule, kun ei riitä varallisuus, mutta ihastelen aina näitä postauksia. Kerkesin kuvista ihailla kynsikoristeita, kunnes luin, ettet tykkää. uups. no, eipä kaikki samoista tykkääkään! Itse vasta harjoittelen kynsien laittoa, joten varmaan siksikin helppo on tässä vaiheessa ihanaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeastaan kynsiä koristele, joten tarrat eivät ole tarpeen. Onneksi boksissa oli paljon muita mieluisia tuotteita :)

      Poista
  7. Mää taas tykkäsin tästä boksista oikeestaan kaikista paitsi tuosta lähdevedestä.:)

    Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että tuli mieluisia tuotteita. Mullekin boksi oli pääasiassa käyttökelposia tuotteita sisältävä :)

      Poista