perjantai 29. toukokuuta 2015

Korres naamiot kasvoille ja silmänympäryksille

Haluan näyttää raikkaalta ja virkeältä auringonpaisteessa, joten hankin kesän kunniaksi muutaman Korresin naamion. Olen tänä vuonna selvästi innostunut naamioista, ja pitää koettaa hillitä ostohaluja, vaikka haluaisin kokeilla vaikka mitä mielenkiintoisia tuotteita.


Grapefuit naamio lupaa välitöntä ihon kirkastusta jo ensimmäisellä käyttökerralla. Naamio on valkoista eikä tuoksua juuri ole, vaikka toivoin tuubista löytyvän raikkaan greipin tuulahduksen. Vaikutusaika on 10-15 minuuttia. En ehkä ihan uskonut, että vartin vaikutusajan ja heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen naamio toimisi näin tehokkaasti. Kasvot näyttivät raikkailta ja ihonpinta oli heleä. Greippinaamio on todellinen vippaskonsti sameaa ihoa vastaan.


Cucumber naamion kuvataan laskeva turvonneita silmäpusseja, sekä vähentävän väsymyksen merkkejä. Viilentävää vaikutustakin luvataan, mutta sellaista en huomannut. Naamio on koostumukseltaan läpikuultava ja lähes tuoksuton. Cucumber naamiolla on myös 10-15 minuutin vaikutusaika, joten pistin molemmat naamiot yhtä aikaa kasvoille. Kurkkunaamio ei tuntunut tekevän oikein mitään. Toisaalta minulla ei olekaan turvotusta tai muitakaan erityisiä ongelmia silmänympärysalueella, joten en ehkä täysin voi arvioida naamion vaikutuksia.


Grapefruit naamio on kooltaan 18 ml ja Cucumber naamio 8 ml. Tuntuu, etten ole näitä naamioita nähnyt missään muualla kuin käyttämässäni nettikaupassa, ja sielläkin oli vain nämä minikoot myynnissä. Pharmazon on kreikkalainen nettikauppa, jossa molemmat tuotteet maksoivat 3,95 € tuubi.

10 kommenttia:

 1. Toi greippinaamio kuulostaa kyllä tosi hyvältä! Musta tuntuu, että vähän turhan usein noiden kasvonaamioiden kanssa käy siten, ettei niistä huomaa oikeastaan minkäänlaista eroa ennen ja jälkeen käytön, mutta ihan mahtavaa, jos toi toimi noin hyvin jo ensimmäisellä käyttökerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon viime aikoina kokeillut aika hyviä naamioita, joten niitä toimiviakin löytyy, kuten tämä. Aiemmin mullakin on ollut vähän mitäänsanomattomia kokemuksia.

   Poista
 2. Voi miten kivat nämä pakkaukset! Voisin testatakin :)

  VastaaPoista
 3. Symppikset pakkaukset. Greippinaamio kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin siitä yhtä paljon kuin toisesta suosikistani eli Madaran Peel naamiosta :)

   Poista
 4. Itse haluaisin testata tuota Cucumber naamiota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle se oli vähän toimimaton, mutta eipä tosiaan ole suurempia ongelmia silmänympäryksissä :)

   Poista
 5. Tarviipas mennä tutkailemaan tuo nettikauppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postikulut taitaa olla aika korkeat, mutta joskus harvoin on ilmaiset postarit, jolloin aina tilailen :)

   Poista