sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Tangle Teezer vs. Wet Brush

Tangle Teezer harjat ovat varmasti kaikille tuttuja, ja olen itsekin niiden vannoutunut käyttäjä. En yhtään liioittele, jos sanon näiden harjojen olevan parhaita takkujen taltuttamiseen. Hiukset voi harjata märkänä tai kuivana, ja aina harja sulahtaa hiusten läpi kuin leikiten. Maaliskuun Lookfantastic Beauty Boxissa tuli The Wet Brush, jota vertailen nyt Tangle Teezeriin.


The Wet Brush näyttää sellaiselta halvalta perusharjalta, joita myydään marketissa parin euron hintaan. Muttei tämäkään maltaita maksa, noin 10 euroa. Harja siloittaa likomärätkin hiukset aivan tuosta vain. Ainoat haittapuolet liittyy vähemmän houkuttelevaan ulkoasuun ja hajuun. Tässä on hyvin teollisen vahva tuoksu, jota olen koettanut saada pois esimerkiksi vedessä liottamalla, mutta haju pysyy.


Tangle Teezerini on matkakoossa, joten harjasten päälle voi napsauttaa suojuksen.


Tykkään todella paljon Tangle Teezerin kauniista peilipintaisesta ulkoasusta. Tangle Teezer Compact Styler on pieni ja käteen sopiva, mutta huomasin että The Wet Brushin varresta saa kuitenkin helpommin otteen. Mielestäni The Wet Brushin ja Tangle Teezerin vertailussa ei ole ehdotonta voittajaa. Molemmat ovat yhtä hyviä hiusten selvittämiseen, mutta Tangle Teezer on enemmän mieleeni tyylikkyyden mitalla.


Nykyään Tangle Teezereitä myydään useissa tavarataloissa ja hintakin on alessa vain kympin verran. Se summa kannattaa ehdottomasti maksaa näin hyvästä hiusharjasta. Harja myy esim. Bangerhead.*

*mainoslinkki.

12 kommenttia:

 1. Mulla on pitkät luonnonkiharat hiukset ja tangle teezer on ensimmäinen harja ikinä, joka ei vie takkujen selvityksessä puolia hiuksista mukanaan! oon siihen tosi tyytyväinen ollut vaikka pienenä miinuksena on tuo varrettomuus. Se on nimittäin muutamaan otteeseen lentänyt kädestä kesken harjauksen osuessaan pahaan takkuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin oikeasti yllättynyt miten hyvä Tangle Teezer on, koska en uskonut että hiustenharjaus on näin helppoa. Monta vuotta olen tätä tyytyväisenä käytellyt :)

   Poista
 2. Tange on kyllä loistoharja, meillä taitaa olla niitä 6-7 tässä huushollissa :D

  VastaaPoista
 3. Upea tuo sinun Tangle, ihana väri. Oma on brittilippu ja eipä ole enää muilla tullut harjailtua kuin Tanglella, on se vaan loistava keksintö. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilipinta on kyllä kaunis, tyylikkyyden takia se tuli hankittuakin :)

   Poista
 4. Tangle Teezer oli kyllä pelastus munkin hiuksilleni! Pitäisi vielä hankkia tollanen matkakokoinen versio, mikä kulkisi helposti aina laukussa mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tämä matkakoko on sopiva, joten normikoko olisi varmasti mielestäni aivan liian iso :)

   Poista
 5. Tangle Teezer on mahtava keksintö! Suhtauduin kyseiseen ihmeharjaan tosi varauksella, mutta sain äkkiä niellä kaikki epäilykset, kun sen vihdoin viime syksynä hankin. Hah, just ennen tän postauksen bongaamista klikkasin Asokselta ostoskoriin kullanvärisen matkakokoisen version. ..Koska kyllä nyt noin ihana harja täytyy löytyä monessa eri koossa.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vähän mietin voiko joku harja olla näin hyvä, mutta tästä en enää luopuisi :)

   Poista
 6. Mä fanitan Tangle Teezeriä niiin paljon! Mitään muita harjoja en ole käyttänyt sen jälkeen, kun tuon hommasin! <3

  VastaaPoista