lauantai 16. toukokuuta 2015

Mitä ostan iHerbistä?

Sain viimeisimmän iHerb tilauksen perille, joten ajattelin kertoa mitä yleensä tilailen sieltä. Nykyään en tilaa iHerbistä niin usein, koska postikulut tulevat painon mukaan, joten painaville tuotteille postikulut ovat paljon korkeammat kuin ennen. Jos tilaa muutaman kevyen purkin, niin silloin postikulut saattavat uudistuksen jälkeen olla vain parisen euroa. Joten ehkä joku hyötyykin postikulujen muutoksesta, mutta itse tilaan enimmäkseen isompia tuotteita.


Sinkkitabletteja ja D-vitamiineja tulee shoppailtua tasaisin väliajoin. Yleensä ostan Solgarin sinkkitabletteja, mutta nyt ne olivat loppu, joten otin Thompsonin tabletit.  Aloitin sinkin syömisen, koska joku kehui niiden toimivan hyvin iho-ongelmiin. En voi sanoa niiden vaikuttaneen ihoon, mutta flussat ovat vähentyneet. Lisäksi olen syönyt 21st Century Health Care D-vitamiineja jo pari vuotta.


Hiustuotteita tulee myös välillä hankittua, vaikka näiden takia postikulut nousevat helposti. Desert Essencen Lemon Tea Tree hoitoaine on tarkoitettu rasvoittuville hiuksille. En olekaan aiemmin testaillut Desert Essencen tuotteita, vaikka aina näitä kehutaan.


Usein tulee tehtyä heräteostoksia halvan hinnan takia. Blum Naturals kiillonpoistopaperit ja meikinpoistoliinat tulevat varmasti käyttöön, mutta en näitä aivan heti olisi tarvinnut.


Aloe vera geelit ovat todella edullisia iHerbissä verrattuna Suomen hintoihin, koska 99 % aloe vera geeli maksaa iHerbissä vain pari euroa. Geelit ovat loistavia rauhoittamaan ihoa. Kesällä sekoitan viileää geeliä vartalovoiteeseen, jotta saan raikkaan keveän kosteutuksen.


iHerbissä oli ennen freebies-osasto, josta sai valita ilmaisen kaupanpäällisen. Nykyään kaupanpäälliset ovat maksullisia, mutta hinnat alkavat vain noin 10 sentistä. Tällä kertaa oli aika hyvä tarjous, koska sain yhdellä dollarilla Sierra Bees Calendula ihoa rauhoittavan voiteen.




Tälle tilaukselle tuli hintaa noin 22 euroa postikuluineen eli tullirajoissa pysyttiin. Ainoastaan aloe vera geeli ei kuulunut viimeisimpään iHerb-haalintaan.

15 kommenttia:

 1. Kiitos, noita kiillonpoistoliinoja en olut huomannutkaan, pitää tilata....

  Täällä minun vinkkini iHerb-tilauksiin:

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2014/03/iherbin-10-alennusmyynti-viela-ehtii.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iHerbistä löytää aina jotain uutta ja usein löytää sellaista, jota ei tiennyt tarvitsevansa. Pitääpä vilkaista tuo teksti :)

   Poista
 2. Minulle taas sinkillä on ollut aivan valtava vaikutus ihoon! Tilaan iHerbistä tuon saman sarjan kuin sinulla on d-vitskua, sinkkiä. Ei tule finnejä edes kuukautisten aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin moni muukin kehuu, mutta itselläni en ole huomannut mitään vaikutusta. Terveempänä olen kuitenkin pysynyt :)

   Poista
 3. Jee iHerb-postaus :) Se nettikauppa on kyllä yks sekamelska ja tärpit sinne on aina tervetulleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä usein vaan pistän jonkun hakusanan mitä tarvitsen, vaikkapa shampoo tai pelkkä tuoksu, ja sitä kautta löydän kaikkea uutta. iHerb on alussa ainakin tosi sekava, mutta siinä on osittain se hauskuus, kun löytää itselle uusia juttuja :)

   Poista
 4. Pitääpä tutustua tähän brändiin paremmin. Kiitos pirtsakasta postauksesta.

  VastaaPoista
 5. Mulla on varmaan kilometrin pituinen wishlist tuolla iHerbissä. Koskahan sais aikaseksi tilata sieltä jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen jo vuosia tilaillut iHerbistä, joten wishlist on tullut aika hyvin koluttua :D

   Poista
 6. iHerb. <3 Mä ostan melkein kaikki vitamiinini tuolta ja juurikin tolta 21st Century merkiltä. Edullisiä, toimivia, eivätkä aiheita vatsaongelmia.

  VastaaPoista
 7. Ihania juttuja, tuo Lemon Tea Tree hiustenhoitoainekin on varmaan ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo pelkkä tuoksu ainakin kuulostaa hyvältä, mutta en ole tätä vielä kokeillut :)

   Poista