perjantai 1. toukokuuta 2015

Huhtikuun loppuneet

Huhtikuu hujahti ja vappu on täällä, joten on aika esitellä kuukauden loppuneet. Yhteensä 19 purkkia päätyi roskiin. Hyvä tietää, että tuotteita myös kuluu, vaikka joskus tuntuu että pullot vain lisääntyvät kaapissa.


Soap & Glory The Righteous Butter vartalovoi oli hyvin kosteuttava ja tuoksukin alkoi miellyttää mitä enemmän tätä käytin.

Yves Rocherin vadelmasuihkugeeli oli aivan ihanan tuoksuinen! Todella herkullinen vadelman tuoksu.

The Body Shopin Sweet Lemon suihkugeeli oli kirpeän makea. Tykkäsin tästäkin kovasti.


Ziaja Jasmine päivävoide ei ollut kovin tehokas kosteuttamaan eikä jasmiinin tuoksu miellyttänyt.

Lumenen Ultra Sensitive yövoide oli rauhoittava ja hoitava. Pakkaus on vaan vähän tylsän neutraali.


Lumene Clear It Up! kasvoputsarilla pystyi poistamaan myös silmämeikin, joten voisin harkita ostavani tätä toistekin. Pidin myös violetin pirteästä pakkauksesta.

Dermosil puhdistuvaahto normaalille/kuivalle iholle oli hyvin perustuote. Puhdisti kasvot, mutten jää kaipaamaan. Putsarista puuttui jokin ekstrajuttu, jonka takia ostaisin tätä toiste.


Palmers Cocoa Butter Formula with Vitamin E kuuluu vakiotuotteisiini, koska se on aivan paras voide kuiville käsille.

Essence Cookies & Almond käsivoide oli melko äklömakea, mutta kosteutti hyvin.

Cien Madame Glamour käsivoide oli ok. Voide imeytyi nopeasti ja kosteutti, mutta välillä koostumus muuttui todella juoksevaksi.


& Other Stories on vaatemerkki, jolta löytyy myös kosmetiikkaa. Belleville Bakery käsisaippuan tuoksua on vaikea määritellä. Etiketissä on tuoksukuvaus, joista ainakin vaniljan tunnistin. Sitrusta en tästä haistanut, koska tuoksu oli enemmänkin makea. Harvoinpa voi sanoa käsisaippuan tuoksun olleen hyvin moniulotteinen.

Dermosil Winter Body Lotion tuoksui sitruksiselle. Aika kevyt koostumus, jotta tätä voisi kutsua talvivoiteeksi, mutta tykkäsin silti.


Ziaja Cocoa Butter hiusnaamio oli hyvin kevyt hoitavuudeltaan. En ostaisi toiste, eikä kaakaon tuoksukaan mielestäni ollut erityisen houkuttava.

Sante Natural Balance shampoo pesi hellävaraisesti ja hoiti hiuksia. Hyvä luonnollinen vaihtoehto hiustenpesuun.

Dove Oxygen Moisture hoitoaine oli loistava. Kosteutti hiukset, muttei silti lätsäyttänyt, vaan hiuksista tuli ilmavat.


P2 Mood Balm huulivoide on väriltään vaalea, mutta voide muuttuu jokaisen huulilla vähän eri väriseksi. Minulla huulivoide muuttui tosi pinkiksi, joten tämä ei ollut makuuni. Ostin tämän pari vuotta sitten Wienistä.

ACO Hoitava huulivoide loppuu minulla noin joka toinen kuukausi, eli tästä voi varmaan jotain päätellä.

RFSU Easy Shavin geeliä loppui täysikokoisen ja Livboxissa tulleen pikkutuubin verran. Läpinäkyvän geelin avulla on helppo sheivailla.

Lumene Eyeshadow Primer löytyi lähes käyttämättömänä ja on varmaan näytekoko pienestä koosta päätellen. Ei toimi minun luomillani, vaan Urban Decay primer on se ainoa oikea.

10 kommenttia:

  1. Ekasta kuvasta haluaisin kokeilla kaikkia, onneksi tuo sitruunainen suihkugeeli jo odotteleekin käyttöönottoa:) En kyllä käsitä miten sulla kuluu noin paljon käsivoiteita, mulla menee pari kuukautta jo saada yksi pienehkö tuubi loppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle pari käsivoidetta kuukaudessa on minimi kulutustahti :D. Niitä kuluu varmaan sen takia, että mulla on useassa eri paikassa voiteita ja kädet kuivuu tosi herkästi, joten rasvailen käsiä monta kertaa päivässä. Toki joskus käytän käsivoiteet loppuun vartalovoiteena, jos en tuotteesta tykännyt käsissä.

      Poista
    2. Sama täällä, tosin viime kuussa ei ihme kyllä kulunut yhtään loppuun!

      Poista
  2. Niin tykkään Soap&Gloryn tuotteista. Hauskaa vappupäivää! <3

    VastaaPoista
  3. Buu, mä olin jo unohtanut ton täällä ihailemani Sweet Lemon shower gelin, mutta nyt se palautui taas mieleeni. :D Löytysköhän sitä enää mistään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla ettei sitä löydy, ehkä seuraavassa alessa on taas erä myynnissä :)

      Poista
  4. Lumenen Ultra Sensitive yövoide olen aikeissa ostaa itselleni. Kiva tietää, että kosteuttaa. Oma ihoni tarvitsee todella näitä kosteuksia, vaikka nyt helpottaa talven jäljiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole aivan kuivin iho, mutta uskon tämän olevan monelle riittävän kosteuttava yövoide :)

      Poista