lauantai 23. toukokuuta 2015

& Other Stories

& Other Stories on vaatemerkki, jonka valikoimissa on myös mielenkiintoisen tuoksuisia kosmetiikkatuotteita. Käsisaippua vilahtikin huhtikuun loppuneissa, mutta myös muita tuotteita olen merkiltä hankkinut kokeiluun. Ostin pari näytekokoista suihkugeeliä ja käsivoiteita. Hyödynnän aina mahdollisuuden ostaa näytepulloja, jotta voi vähän tutustua sarjaan.


Sugar Rush suihkugeeliä ei nettikaupasta enää löytynyt, mutta tässä on ainakin makea appelsiinin tuoksu huomattavissa. Kuvailisin tätä pehmeäksi ja kevyen makeaksi. & Other Stories tuotteiden tuoksut eivät ole mitenkään yksioikoisia, vaan näistä löytyy eri vivahteita, joten tämäkään ei ole sellainen tavallinen appelsiinin tuoksu.


Botanic Whisper suihkugeeli sisältää korianteria ja tangeriinia sekä appelsiinin kukkaa. Piti hetki nuuhkia suihkugeeliä, jotta aloin tunnistaa kukkaista tuoksua. Korianteri tuo tähän luonnollisuutta ja vehreyttä. Olen kuitenkin huomannut, että yrttituoksut eivät ole minun juttuni. Korianteri on suosikkiyrttini ruoanlaitossa, mutta ei niinkään kosmetiikassa. 60 ml suihkugeelit maksoivat 3 €.


Käsivoiteista otin myös näytekoot 30 ml tuubeissa. Tuubit maksoivat 5 €. Käsivoiteet sisältävät sheavoita, makadamian siemenöljyä ja manteliöljyä. Tykkään pakkausten (ja koko merkin) visuaalisesta tyylistä, mutta käsivoiteissa pikkukorkit vähän ärsyttävät. Korkki pitäisi olla koko ajan kädessä, koska muuten se kuitenkin pyörähtaa lattialle. Meinaan myös lähes joka kerta vääntää korkkia väärinpäin tuubiin kiinni. Joistakin käsivoidetuoksuista on tarjolla kätevämpiä 250 ml pumppupulloja.


"Rainbow fruit cocktails, dancing til dawn" lukee Couture Carnival käsivoiteen kyljessä. Tuoksu on tyttömäisen sokerinen ja makea. Ihana hedelmäinen herkkutuoksu!


Frozen Verbenan valitsin raikkaan tuoksukuvauksen takia "bright lemon dawn, iced mint on the clear, crisp air...". Tuoksu tulikin tuossa aika hyvin kuvailtua, eli viileä sitrus. Tämä on juuri sopiva vastakohta Couture Carnival käsivoiteen makealle söpöilylle. Käsivoiteet imeytyvät nopeasti ja kosteuttavat riittävän hyvin.

Näiden tuotekokemusten perusteella voin siis sanoa, että & Other Stories tuotteissa on mielenkiintoinen tuoksumaailma, jossa riittää testailtavaa. Valikoimissa on uniikkeja tuoksuja, joihin ei varmasti ihan heti törmää.


Postitusvaihtoehdoksi sivusto ehdotti lähintä Siwaa. Sinänsä mukava, että heti tietää mitä kautta paketti tulee, eikä tarvitse esimerkiksi pelätä, että lähetti tuo tilauksen. Inhoan lähettejä, jos näin vienosti voisi asian ilmaista. Siwakaan ei ole minulle suosikkivaihtoehto, koska en käy siellä ikinä ostoksilla. Paketti tuli Ruotsista, joten tullimaksuista ei tarvitse huolehtia. Toimitusaika oli reilu viikko. & Other Stories on muuten H&M Groupin alaisuudessa toimiva firma.

4 kommenttia: