sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Toukokuun loppuneet & Blogipolku

Toukokuussa sain loppumaan The Body Shopin joulukokoelmaan kuuluneen Glazed Apple suihkugeelin. Tämä oli hyvä, mutta en ostaisi kuitenkaan toiste jos voisin, koska yksi pullo ihanuutta on tarpeeksi. Harvoin ostan samaa suihkugeeliä kahta kertaa, koska on niin paljon tuotteita, joita haluan kokeilla.

Le Petit Olivier suihkugeeli löytyi Citymarketista. Vadelman tuoksu oli kivan raikas eikä keinotekoisen makea.


Suosikkini Garnier Micellar Cleansing Water loppui taas pitkästä aikaa. Pullo kesti yli puoli vuotta, mutta tähän vaikutti se, että nytkin minulla on avattuna kolme misellivettä.

Ziaja Jasmine Micellar Water oli aika perus, eli sellainen jolla en lähtisi silmämeikkiä putsaamaan, mutta tämä toimii kasvojen puhtaaksi viimeistelyssä. Kirveli joskus silmiä. En ostaisi toiste.


Dove Dry Oil shampoo ei ollutkaan niin hyvä, kuin muistelin. Ihan hoitava, mutta Lorealin vastaava öljyshampoo oli parempi.

XZ Energisoiva Hedelmä hoitoaine tuoksui kivalle ja hoiti hiuksiakin ihan riittävästi. Ei mikään kuivan tukan pelastus, mutta varmaa XZ-laatua.


Lumene Sensitive Touch seerumi ei kuulu enää vakiovalikoimaan, mutta alemyynneistä tätä voi välillä bongailla. Ihoa rauhoittava naamio oli tehokäytössä talvella.

Yves Rocher Sebo Vegetal Matifying Gel Cream oli kevyttä geeliä, joka ei kuitenkaan auttanut pitämään ihoa kiillottomana.


Vaseline Cocoa Radiant vartalovoide haisi pahalle, suorastaan miehekkäälle. En tykännyt tästä yhtään, mutta voide kuitenkin kosteutti hyvin.

Essence All About Matt irtopuuteri loppui varmaan vuoden käytön jälkeen. Puuteri oli väritöntä ja teki ihosta paremman näköisen. Voisin ostaa toiste, mutta tämän valmistus on lopetettu. Onneksi All About Matt kivipuuteri on vielä myynnissä.


Toukokuun saldo oli siis vain 10 tyhjää roskaa. Aika hiljainen kuu, koska yleensä loppuneiden keskiarvo on lähempänä kahtakymmentä. Eikä yhden yhtä käsivoidettakaan tyhjentynyt!

Blogilistan loppumisesta 1.6 moni on jo varmaan tietoinen, mutta onhan uusi Blogipolku tuttu? Minutkin löytää sieltä, klik. Linkki löytyy myös blogini oikeanpuoleisesta reunasta.

2 kommenttia: