torstai 29. tammikuuta 2015

Talvi survival kit

Aina jossain kohtaa talvea ihoni alkaa kuivua tavallista enemmän, joten ihon kosteutus on ollut nyt erittäin tärkeää.


Käsille käytän Dermosilin Sheasalvaa, joka on rasvaista mutta myös todella kosteuttavaa.


Yves Rocherin Repair Balm on erittäin hyvä kuivalle kropalle suihkun jälkeen, jolloin ihoa alkaa helposti kiristämään. Vartalovoide sisältää luonnonmukaista karitevoita.


Hiuksiakaan ei pidä unohtaa, joten käytän Moroccanoil hiusöljyä. Öljy tekee hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi. Riittävääkin tämä on, koska näytepullo on kestänyt minulla jo pitkään.


Kuivuus tuntuu minulla ensimmäisenä kasvoissa, joten Lumenen Ultra Sensitive yövoide on hyvä rauhoittamaan ihoa. Yövoidetta tehostaa saman sarjan naamio, jonka olen todennut todella kosteuttavaksi. Naamiota ei myöskään tarvitse pestä pois, joten sekin auttaa ihon kuivuuteen. Tuotteet on saatu. 


Syön ympäri vuoden vitamiineja, mutta YumEarth Organics chilitikkareista saa myös C-vitamiinia ja lämmittävän chilin maun suuhun. Tikkareita myydään iHerbissä.


Näillä eväillä pärjään talven yli ja iho voi hyvin. Kohta voikin jo vähän unelmoida kevään lämmöstä ja lisääntyvästä valon määrästä.

8 kommenttia:

  1. Voi että noita tikkareita! :D Siinähän onkin kiva tapa saada päivän vitamiinit tikkaria imeskelemällä. Haha! Mullakin tulee välillä ostettua tikkareita (tosin ei vitamiinipitoisia, heh), koska yritän parilla tikkarilla välillä korvata karkkipussin :) Ne kun kestää pidempään suussa, niin ehtii lievittää makeanhimon ;)

    Moroccanoilia mulla on käytössä toinen täysikokoinen pullo. Se kyllä kestää ikuisuuden, kun nuo pienet näytepullotkaan ei millään tunnu loppuvan. Nuo näytepullot on muuten tosi käteviä matkoilla :) Lumenen naamion sain LivBoxin mukana, ja kerran olen jo ehtinyt testata. Ensikokeilun perusteella vaikuttaa ihan hyvältä! Ehkä vähän jopa yllätyinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tikkarit ja kovat karkit ovat tosiaan hyviä, jos haluaa karkin syömistä vähentää. Chilitikkareissa on myös sopivasti tulisuutta, joten en senkään takia syö kuin yhden kerralla

      Mä olen ollut aika laiska naamioiden käyttäjä, mutta tykkään tosi paljon naamioista, joita ei tarvitse pestä pois. Joten ei haittaa vaikka sain myös Livboxin mukana varakappaleen Lumenen naamiosta, koska se on tosi hyvä talvella :)

      Poista
  2. Oi en ole kuullutkaan tuollaisista tikkareista. Wau. Ja hyvä vinkki tuo Dermosil ja kaikki nuo muut ihania tuotteita kerrassaan, testattu on. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iHerbistä löytyy kosmetiikan lisäksi paljon muuta, kuten vaikka tälläisiä erikoisempia tikkareita. Dermosilin salva löytyy alehintaan heidän nettikaupasta :)

      Poista
  3. Kiva postaus, tällaista on hyvä lukea talvisin niin muistaa taas käyttää omia vartalovoiteitaan tunnollisemmin :D Yves Rocherin Repair Balm vaikuttaa hyvältä, millainen tuoksu siinä mielestäsi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei nyt ole purkkia tässä mahdollista tuoksuttaa, mutta muistelisin että siinä on karitevoin keskivahva tuoksu :)

      Poista