keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Korres Sage & Salicylic Acid puhdistusgeeli

Korres on kreikkalainen merkki, josta minulla on aiempaa kokemusta hiustuotteiden ja suihkugeelien osalta. Kiinnostuin kokeilemaan Sage & Salicylic Acid puhdistugeeliä, joka on tarkoitettu öljyiselle ja epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Tuote lupaa salisyylihapon sekä appelsiini-ja sitruunauutteiden avulla puhdistaa ihohuokoset, poistaa kuolleet ihosolut ja vähentää ihon rasvoittumista. Geeliä voi käyttää kasvojen puhdistamisen lisäksi koko vartalon pesuun.


Yllä oleva teksti lupaa tuotteelta aika paljon. Kuolleiden ihosolujen poistamista en allekirjoita, koska en mitään tälläistä huomannut. Puhdistus on tehokas kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Olen tykännyt tuotteessa sen raikastavasta tuoksusta, joka jo itsessään antaa puhtaan ihon tunteen. Sage & Salicylic Acid puhdistusgeeli tuoksuu yrttisen raikkaalle ja on väriltään hieman kellertävää. 

Korres puhdistusgeeli lupaa myös auttaa rasvaisen ihon ongelmiin. Pieneksi yllätykseksi huomasinkin kasvojen ihon rasvoittuvan normaalia vähemmän tätä käyttäessä. Voin siis suositella Korresin puhdistusgeeliä etenkin rasvoittuvalle iholle. 


Moni voi mieltää Korresin täysin puhtaaksi luonnonkosmetiikkamerkiksi, mutta ihan näin ei ole. Sage & Salicylic Acid pullon kyljessä lukee, että ainesosista 90,1 % on luonnollisia. Korresin nettisivuilta löytämässäni sisällysluettelossa prosenttiluku on tosin 90,7 %. Tuotteen hinta nettikaupoissa on noin 17 euroa. Pullon koko on 250 ml.

Sisällysluettelot Korresin nettisivuilta:


Ingredients:

Aqua/ Water/ Eau, Sodium Coceth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxylsultaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zinc Coceth Sulfate, Decyl Glucoside, Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Benzyl Alcohol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrolyzed Rice Protein, Lactic acid, Maltooligosyl Glucoside, Panthenol, Phenoxyethanol, Polyquaternium-7, Potassium Sorbate, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Salicylic Acid, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Vaccinium Myrtillus Fruit/ Leaf Extract.


Tilasin vasta kauhean määrän Korresin tuotteita, joten merkki tulee näkymään paljonkin blogissa tulevaisuudessa.

6 kommenttia:

  1. Tuota pitää kyllä testata jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole koskaan mikään putsari näin selvästi vaikuttanut ihon rasvoittumiseen, joten tykkään kovasti :)

      Poista
  2. Ah kaikki Korresin tuotteet ovat olleet pettämättömän upeita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on kaikki Korresit toimineet hyvin, tämä etenkin yllätti :)

      Poista
  3. Oih plussaa Korresista, tuo merkki on kiehtonut mua jo pitkään! Mistä tilasit? Voi kun itekkin raaskis, houkuttais kyllä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin tilata Feeluniquesta tai HQhairistä, Korresia myydään aika monessa nettikaupassa. Korres on kyllä laadukas tuotemerkki :)

      Poista