torstai 11. joulukuuta 2014

Livbox joulukuu 2014

Joulukuun Livbox on täällä yllätyksineen!


Extralahjana kaikille tuli belgialaisia tryffeleitä. Joulun takia osasinkin odottaa jotain suklaista tuotetta boksissa. Ja hyvälle nämä maistuivatkin.


Rimmel ScandalEyes Retro Glam mascaraa on mukava päästä kokeilemaan, koska en ole Rimmelin ripsareita käyttänyt vuosiin. Täysikokoinen tuote.

Talvella iho kuivuu ja minulla etenkin kantapäät, mutta saa nähdä innostunko LV Täyteläistä jalkavoidetta kokeilemaan. Tällä hetkellä olen niin tykästynyt karitevoihin kantapäiden kosteutuksessa. Täysikokoinen tuote 75 ml.


Vichy Aqualia Thermal Rich kosteusvoide kuivalle iholle tulee tarpeeseen. Tykkään myös tyylikkäästä lasipurkista. Näytekoko 15 ml.


Hajuvesistä tuli Calvin Kleinin Reveal naisille ja Euphoria Gold miehille. Itse en juurikaan hajuvesiä käytä, joten nämä lähtee eteenpäin. Näytekoot.


Paesen vedenkestävä, mustan glitterinen silmänrajauskynä jää myös käyttämättä. Glitterikynälle tulisi niin vähän käyttökertoja, joten tuskin kokeilen itse. Täysikokoinen tuote.

Pitkäaikaisen tilaajan lahjana sain Jamela 24K Kultakollageeni silmänalusnaamion. Tuote lupaa alentaa turvotusta ja antaa hehkuvan ihon jo yhden käyttökerran jälkeen. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Näytekoko, yksi pari.


Olen tyytyväinen tämän kuun boksiin. Mielenkiintoisimmat tuotteet olivat Vichy voide, Rimmel ripsiväri ja Jamela silmänalusnaamio. Suurin osa tuotteista oli minulle mieluisia.

2 kommenttia:

  1. Paljon kivempi boxi kuin marraskuun. :) Noi suklaat. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin kuulua vähemmistöön, koska tykkäsin myös marraskuun boksista, mutta onhan tämä parempi. Tryffelit olivat kyllä hyviä :)

      Poista