torstai 4. joulukuuta 2014

Photo-a-Day: Mitä laukussa mukana?

Haastepäivä neljä, mitä laukussa mukana? Koska on kyse kosmetiikkabloggaajien haasteesta, niin keskitytään kauneustuotteisiin.


Laukustani löytyy yleensä vain huulituotteita, joita voi nopeasti laittaa huulille. En kanna mukanani meikkipussia tai käsivoiteita, vaan haluan pitää käsilaukkuni kevyenä.


Tällä kertaa laukusta löytyi lähinnä huulivoiteita, kuten Maybelline Baby Lips sävyssä Cherry me, Australian Gold auringolta suojaava huulivoide, Labellon klassinen sininen huulivoide, suosikkini ACO Hoitava huulivoide ja Lumenen huulikynä sävyssä Villivadelma. 


Olen jättänyt Lumenen huulikynän ympärille suojamuovin, jotta tekstit eivät kuluisi siitä pois. Kulumisen ja naarmuuntumisen takia en viitsi laittaa laukkuun kuin jotain parin euron huulivoiteita.

2 kommenttia:

  1. Hahaa mullakin on aina ties mitä huulikiiltoja ja -rasvoja laukkujen kätköissä. :D Sitten aina kotona ihmettelen miksi ne on aina hukassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukkuun on helppo nakata huulirasvoja ja unohtaa ne sinne :). No, on mulla pöydälläkin hyvä valikoima tuotteita. Neljä purkkia tietokoneen vieressä ja meikkilaatikossa on vielä lisää :D

      Poista