sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kuorinta kuin kasvovoide

Erisan Kosteuttava kuorintavoide lupaa rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Kuorinta on hajusteeton, väriaineeton ja parabeeniton sekä sopiva herkälle iholle. Tuoksu on puhtaan neutraali, eli aika lailla sellainen kuin hajusteettomalta tuotteelta odottaakin.


Tuote näyttää ja tuntuu ihan rakeettomalta kosteusvoiteelta kädelle laitettaessa, joten ajattelin onko tästä kuorinnasta mihinkään. Pienet valkoiset rakeet erottuvat vasta voidetta sekoittaessa. Rakeita on paljon ja ne ovat pieniä, joten uskon kuorintatehon riittävän suurimmalle osalle.  Kuten jo mainitsin niin kuorinnan koostumuksesta tulee mieleen täyteläinen kosteusvoide, jossa on rakeita. Kuorinta ei kuivata ihoa, joten tämä on täydellinen talvikäyttöön.


Plussaa tulee suomalaisuudesta ja hyvästä saatavuudesta. Erisan Kosteuttava kuorintavoide maksaa noin 7 €, tuubin koko on 100 ml.

2 kommenttia:

  1. Innostuin! Kuulostaa täydelliseltä mun päivä päivältä kuivemmalle talvi-iholle. Mun kaapista löytyy tällä hetkellä ainoastaan yksi kuorintatuote, Cliniquen 7 Day Scrub Cream, joka on talvikäyttöön kuin hiekkapaperia pakkasen puremille. Erisan olisi siis tarpeellinen ja oikeutettu hankinta!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erisanin kuorinta yllätti minut, koska en odottanut tältä suuria. Mutta uskon, että tulen tykkäämään tästä vielä enemmän, kun ilmat kylmenee ja kasvot kuivuu :)

      Poista