maanantai 29. joulukuuta 2014

Dermosil Winter Shea Balm

Dermosilin kauniissa joulupakkauksessa tuleva Shea Balm on vedetön salva, jonka sisällöstä 85 % on sheavoita. Tuote sopii siis hyvin kuivalle iholle ja sitä voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi suojaamaan ihoa esimerkiksi kylmältä. Taustalla näkyy tuoksulappu, jossa oli miesten Challenger ja naisten Evita Eau De Toilette näytteet. Molemmat ovat limited edition tuotteita.


Käytin Shea Balmia käsille pienen nokareen, josta suurin osa imeytyi ihoon yllättävän nopeasti. Iho tuntui samettisen kosteutetulta, mutta tästä myös jäi aavistuksen rasvainen pinta, jota odotinkin tälläiseltä salvalta. Rasvaisuus oli kuitenkin niin kevyttä, ettei se minua häiritse. Tuoksu tässä oli aluksi nenääni hieman kasvimainen, mutta hetken päästä tuoksu muistuttikin tuttua sheavoita. Voin lämpimästi suositella Shea Balmia kuivasta ihosta kärsiville.


Tuoksulapun lisäksi mukana oli pieni näyte Winter Berries limited edition vartalovoidetta. Näytteen perusteella tuoksu oli sopivan makea, ja voisin kuvitella ostavani tätä täysikokoisen verran. Kosteuttavuutta en osaa pienen pussukan takia arvioida, mutta koostumus oli aika kevyttä.


Dermoshopin talvi-outlet on auki, ja sieltä löytyy esimerkiksi Winter Shea Balm ja Winter Berries tuotteet edulliseen alehintaan.

4 kommenttia:

 1. Kokeilin tuota Sheaa huulirasvana, ei se oikein siinä mielestäni pelitä. En oikein ole osannut näitä "monikäyttösalvoja" käyttää, ainoastaan punainen Bepanthen on huulille ja naarmuille käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän tätä käsille, mutta en minäkään näitä niin monipuolisesti käytä kuin voisi :)

   Poista
 2. Voisin ostaa tämän, jos jäänyt vähäiselle käytölle. kobetops@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo lähes käyttänyt tuubin kokonaan, joten käyttöä sille on ollut :)

   Poista