tiistai 9. joulukuuta 2014

Photo-a-Day: Poskipuna

Päivän Photo-a-Day kohteena on poskipuna. Ajattelin tämän haasteen takia nostaa esiin yhden kuluneen syksyn poskipunasuosikkini.


Kyseessä on Catricen Rocking Royals LE-kokoelmaan kuulunut poskipuna, joka on väreiltään nimensä mukaisesti kuninkaallisen violetti. Alaosa on punertavampaa sävyä.


Juuri tälläisiä sävyjä haluan käyttää syksyllä ja talvella, jolloin persikkaiset poskipunat ainakin minulla vaihtuu automaattisesti violettiin suuntaan.


Poskipunassa on myös tyylikäs RR-kuvointi lyhenteenä kokoelman nimenstä. Ainoaksi miinuspuoleksi poskipunasta voisi sanoa kevyen pigmentin, mutta värin kerrostaminen on helppoa.

3 kommenttia:

 1. Osaatko sanoa hinnasta mitään? Merkki on mulle ihan vieras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä poskipuna kuului tosiaan limited edition kokoelmaan, joka ei ole enää myynnissä. Mutta muuten Catrice on merkkinä edullinen, vaikka mielestäni pakkaukset ovatkin tyylikkäitä. Poskipuna maksoi noin neljä euroa ja muihin tuotteisiin voit tutustua vaikka tästä Kosmetik4Less-nettikaupan linkistä, josta moni tilaa merkkiä Suomeen: http://www.kosmetik4less.de/en/catrice-online.html?___from_store=de

   Poista
  2. Ok, kiitos tiedosta!

   Poista