sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Lifehair Oliivi shampoo

Yksinkertaisesti nimetty Oliivi shampoo on suomalaisen Lifehair Oy:n tuote, jonka bongasin kaupan hyllystä. Shampoo on tarkoitettu värjätyille/käsitellyille hiuksille. Tuote lupaa kylmäpuristetun neitsytoliiviöljyn avulla kosteuttaa ja ravita hiuksia sekä hiuspohjaa. Hiuksiin pitäisi tulla myös luonnollista kiiltoa. Shampoo on eläinkokeeton.


Shampoo tuoksuu hieman makealle, joten en tästä juurikaan oliivia tunnista. En oikeastaan edes pidä oliivin tuoksusta, joten tämä makea tuoksu olikin positiivinen yllätys. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti puhtaaksi. Ja kyllä tällä saikin hiuksiin luvattua kiiltoa. Shampoo ei vaahdonnut lainkaan ja oli koostumukseltaan hieman jämäkkää, mutta ei tämä minua ainakaan haitannut.


Minulla on ollut myös Oliivi-sarjan hoitoaine, joka oli perushyvä markettihoitis, mutta pidän tätä shampoota parempana. Oliivi hoitoaine tuoksui vielä paljon makeammalle, suorastaan karkkimaiselle. Oliivi hiustenhoitosarjaan kuuluu myös hoitosuihke.


Lifehair.fi nettisivujen mukaan Oliivi-sarjaa myydään Sokoksella ja Prismoissa. Prismassa shampoo maksoi hieman yli 3 euroa. Pullo näyttää nyt vaihtaneen väriä, koska ainakin Lifehair.fi sivuilla pakkaus on muuttunut oliivin väristä vihreämpään suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti