perjantai 19. joulukuuta 2014

Yves Rocher Redberries & Blackberries

Tein vielä viikko sitten pienen tilauksen Yves Rocherille, koska pari joulutuotetta jäi mieleeni. Aiemmat ostokseni joulukokoelmista olivat Redberries suihkugeeli ja huulivoide. Samassa tilauksessa oli myös Funtastic ja Pear Caramel suihkugeelit.


Redberries suihkugeeli yllätti minut marjaisen makealla tuoksullaan, joten halusin myös käsisaippuan kokeiluun ja yhtä hyvältä tämäkin tuoksuu. Saippua olikin pikkuruinen, vain 200 ml. Viime vuonna joulusaippuat olivat 300 ml.


Blackberries-tuotteita en aikonut ostaa, koska tuoksu tulee karhunvatukoista ja mustaherukoista. Karhunvatukan tuoksu ei ole yhtään minua miellyttävä, mutta koska Redberries tuotteet tuoksuivatkin niin hyvälle, joten päätin ottaa pienen riskin. 


Onneksi tuoksu muistuttaa enemmän musteherukkaa. Blackberries on tuoksuna paljon miedompi kuin vahvan makea Redberries. Molemmat ovat kuitenkin todella miellyttäviä tuoksuja.

7 kommenttia:

 1. Ton käsisaippuan on pakko olla ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on voimakas marjainen tuoksu, eikä saippua kuivata käsiäkään, joten tykkään kyllä kovasti :)

   Poista
 2. Ihanat ovat ainakin purnukat! :)
  http://mjaukasta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Itse tilasin molemmat käsivoiteet sekä blackberries -vartalovoiteen, kaikki olivat kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tilannut käsivoiteita, koska olen niin kuivakätinen enkä uskonut niiden kosteutustehon riittävän. Vartalovoidetta olisin voinut kokeilla :)

   Poista
  2. Eivät ehkä kuivaihoiselle olekaan parhaita mahdollisia, etenkään näin talvella (sinänsä hassua, koska ovat talven kausituotteita). Itse olen "rasvaisempi" tyyppi, joten olivat juuri sopivia.

   Poista