lauantai 20. joulukuuta 2014

Photo-a-Day: Lempibloggaaja/-vloggaaja

Tänään Photo-a-Day haasteessa on vuorossa lempibloggaajan tai vloggaajan valinta.


Blogini oikeanpuoleisessa reunassa näkyy lista hyvistä kotimaisista kosmebloggaajista. Minun on vaikea nimetä kuka olisi suosikkini, koska pidän niin monesta bloggaajasta ja useasta eri tyylistä blogata. Joten valitsin suosikikseni vbloggaaja Grav3yardgirlin.

                                             

Kun näin ensimmäistä kertaa Grav3yardgirlin videon, niin meinasin lopettaa videon katselun parin sekunnin jälkeen. Kovaääninen ja hauskan erikoinen Grav3yardgirl varmasti jakaa ihmiset tykkääjiin ja vihaajiin. 

                                               
                                               
Grav3yardgirlin kanavalla on meikkijuttujen lisäksi paljon myös muuta, kuten TV-Shop tuotteiden ja Pinterest ideoiden kokeilua. Itse tykkään etenkin Follow me around-videoista, joissa Grav3yardgirl menee johonkin kauppaan ja kuvaa ostosten tekoaan omaan hervottomaan tyyliinsä. On myös mielenkiintoista nähdä minkälaisia (kosmetiikka)kauppoja Yhdysvalloissa on.
       
                                               

En ole ahkera vloggaajien seuraaja, mutta toki kotimainen Mizz Annie on tuttu ja hänenkin videoitaan olen jo vuosia katsellut.

2 kommenttia:

  1. Bunny on kyllä one of a kind :D Kiitos kun linkitit, piristi päivää :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoblogeissa pitää ehdottomasti olla jotain erityistä, jotta niitä jaksaa katsoa. Ja Bunny on enemmän kuin persoonallinen :)

      Poista