lauantai 27. joulukuuta 2014

Hurraw! huulivoiteet

Ei ole epäillystäkään mikä olisi ollut viime syksyn hehkutetuin huulituote, Hurraw!. Pakkohan näitä oli itsekin tilata iHerbistä muutaman putkilon verran. Huulivoiteet ovat muodoltaan lyttäniä ja soikion mallisia. Hurraw! huulivoiteet on valmistettu täysin luonnonmukaisista, vegaanisista raaka-ainesosista. Tuote on myös eläinkokeeton.


Kapha, Grapefruit Ginger Eucalyptus huulivoide on jännältä kuulostava tuoksuyhdistelmä. Tuoksuista on eniten pinnalla eukalyptus.


Moon Balm, Blue Chamomile Vanilla on tarkoitettu yökäyttöön hoitamaan huulia. Mutta en silti oikeastaan ole kokenut voiteen hoitavuudessa mitään eroa ylläolevaan "päiväversioon". Tuoksussa huomaan selkeimmin vaniljan pienellä twistillä. Tuoksua on vaikea kuvailla, mutta omaan nenääni se on ihan miellyttävä.


Hurraw! huulivoiteet ovat pehmeitä koostumukseltaan, joten nämä kuluvat myös tavallista nopeammin. Huulillakin voide tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kosteuttavalta. Olen aika nirso huulivoiteiden suhteen, mutta näistä tykkään koostumuksen ja hoitavuuden takia. Myös mielenkiintoiset tuoksut ovat plussaa.


Hurraw! huulivoiteita myydään esimerkiksi iHerbissä hintaan 2,74 € ja Pretty.fi nettikaupassa 4,90 €. Valikoimiin kuuluu yhteensä 21 eri tuoksua, joista minua kiinnostaisi kokeilla vielä ainakin Lime, Grapefruit ja Black Cherry versioita.

6 kommenttia:

 1. Myös Ruohonjuuret myy näitä. Siellä ne on tosin huomattavasti tyyriimpiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja joissain Life-myymälöissä myydään ja Biodelly-nettikaupassa, tässä vielä pari esimerkkiä :)

   Poista
 2. Myös Sokoksilta löytyy! Nämä on kyllä iiiihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että näitä löytää jo niin monesta kaupasta. Ei välttämättä tarvitse ulkomailta tilata :)

   Poista
 3. Hitsi, huomasin nämä Sokoksella, mutten ollenkaan hoksannut, että ovat luonnonkosmetiikkaa! Näitä on pakko testata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan jokainen näitä käyttänyt suosittelee kokeilemaan, ja ostamaan lisää eri tuoksuja :)

   Poista