maanantai 22. joulukuuta 2014

Photo-a-Day: Viimeisin kosmetiikkaostos

Photo-a-Day haasteessa esittelen joululahjan itselleni, joka ehti vielä ennen joulua perille.


Dr.Hauschka Matkarasia Kasvojenhoito tulee kivassa peltirasiassa, joten tämä sopii todella hyvin myös lahjaksi.


Rasiassa tuli luonnonkosmetiikkaa kuuden pienen tuotteen verran. Mukana on puhdistusvoide, puhdistusemulsio, kasvovesi, kosteusvoide, kasvovoide Quitte ja Ruusuvoide. En ole aiemmin käyttänyt Dr.Hauschkan tuotteita, joten innolla testailen näitä ja teen myöhemmin käyttökokemuksista postauksen blogiin.


Täytyy kehua verkkoapteekki.fi nettikauppaa toimituksen nopeudesta, koska paketin saapumisessa kesti 23 tuntia. Toimitusajaksi luvattiin kaksi työpäivää, joten ei sekään olisi ollut pitka aika. Eikä setin hinta 15,60 € postikuluineen ole lainkaan paha. Monessa muussa nettikaupassa rasia maksoi noin 20 euroa, ja tähän tietenkin vielä postikulut päälle. Rasia näytti nyt jo tosin loppuneen verkkoapteekki.fi-nettikaupasta.

2 kommenttia:

  1. Itse tilasin juuri Dr.Hauschkan kasvonaamion sinunapteekki.fi:stä. Siellä se oli 13€ halvempi kuin muualla, ihan normaalihintaisenakin. Oli myös paljon muuta luonnonkosmetiikkaa tuntuvasti halvemmalla kuin muissa firmoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ei tosiaan kannata tilata ulkomailta, kun suomalaisistakin nettikaupoista voi saada edullisesti tuotteita. Pitää muistaa tämäkin nettikauppa tulevaisuuden varalta :)

      Poista