perjantai 5. joulukuuta 2014

Photo-a-Day: Lempimerkki

Tänään Photo-a-Dayn haasteena on lempimerkki kosmetiikan saralta.


Ajattelin tämän haasteen niin, että mikä olisi merkki, joka on valikoimiltaan monipuolinen ja jota voisin käyttää vaikka loppuelämäni ajan. Mieleen tuli heti kotimainen Lumene, jonka valikoimista löytyy niin meikit kuin ihonhoitotuotteetkin. Lumene on minulle merkki, jonka tuotteet eivät ole juuri koskaan tuottaneet pettymystä. Lumene on myös mielestäni viime vuosien aikana nostanut todella paljon imagoaan ja tuonut valikoimiin uusia mielenkiintoisia tuotteita.

Ihonhoitotuotteista minulla on etenkin Ultra Sensitive sarjaa. Tulen esittelemään nämä tuotteet blogissa tarkemmin. Sain tuotteet Lumenen kampanjaan osallistumisen ansiosta.Jos ylläolevat tuotteet olivat neutraaleja sävytykseltään, niin onneksi on myös näitä väripilkkuja. Clear It Up! puhdistugeeli on kauniin violetti väriltään ja erottuu edukseen kaupan hyllystä.


Lumenen meikeistä tykkään esimerkiksi tästä aurinkopuuterista.


Lumene tuottaa nykyään myös todella hyviä meikkivoiteita, joista on esimerkkinä varmaan jo kaikille tuttu CC voide.


Ja tietenkin nykyään joka merkillä tulee olla huulikyniä. Lumenella on Natural Coden ja "tavallisen" sarjan versiot huulikynistä.


Tässä oli vain osa Lumene-kokoelmastani. Ihan huomaamatta on kaikenlaista kertynyt merkiltä valikoimiini, kun aloin penkomaan laatikoita.

2 kommenttia:

  1. Kun oikein aloin ajatella asiaa, on Lumenella kyllä tosi hyviä tuotteita! Lumene on jotenkin niin perusmerkki, etten ole edes tullut huomioineeksi miten montaa Lumenen tuotetta saatan välillä käyttää päivässä. Silmämeikinpoistoaine on HG-tuotteeni. CC-voide ja geeliputsari ovat myös suosikkeja näin pari mainitakseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on tosi hienoa, että Suomessa on Lumenen kaltainen merkki, jolta löytyy lähes kaikki tarvittavat tuotteet. Tosiaan moni saattaa vähän unohtaakin Lumenen, koska merkki on liian tuttu :)

      Poista