perjantai 12. joulukuuta 2014

Photo-a-Day: Käsivoide

Photo-a-Day haasteen 11.päivä tulee nyt myöhässä, mutta aiheena on käsivoide.


Ehdottomia mielituotteitani käsien kosteutukseen etenkin talvella ovat Palmer´s-merkin erilaiset pikkutuubit. Tämä ei varsinaisesti ole käsivoide, vaan voidetta voi käyttää kaikkiin ihon kuiviin kohtiin. Tilailen näitä iHerbistä ja täällä on yksi arvosteluni Palmer´s voiteesta. Merkiltä kyllä löytyy ihan tavallisiakin käsivoiteita.


Myös Essencen käsivoiteita olen useasti hehkuttanut blogissani. Etenkin viime talven limited edition Dark Chocolate voiteet ovat minun makuuni. Ilokseni löysinkin Kosmetik4Less-nettikaupasta tätä käsivoidekokoelmaa vielä myynnissä, joten tilasin Kiwi Dark Chocolaten taas itselleni.


Viime talvena ilmestyi myös ihana Cookies & Cream kokoelma, jossa oli mukana esimerkiksi tämä herkullinen käsivoide. Yllä näkyvät käsivoiteet tuoksuvat mukavan makeilta ja kosteuttavat hyvin.

Tänä vuonna Essencen käsivoidekokoelman teema on Cake Pops. Cake Pops käsivoidekokoelma oli yhtä kosteuttava kuin viime vuonna, mutta tuoksut eivät niinkään olleet makuuni. Täältä löytyy Cake Pops-kokoelman arvosteluni.

2 kommenttia:

  1. Mulla on myös toi Palmer'sin voide ja se on yksi minunkin suosikeista. Niin tehokas, mutta nopeasti imeytyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin kuvasi instagramissa. Palmersit on kyllä kosteuttavia ja halpoja :)

      Poista