sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Photo-a-Day: Naamio

Photo-a-Day päivä 21. ja teemana on naamio.


Otin kokeiluun marraskuun Livboxissa saapuneen Bernard Cassieren Bilberry Overnight Cream-mask naamion. Moni varmaan ihmetteli, että mikä bilberry eikä blueberry? Pienen Wikipediaan perehtymisen jälkeen ymmärsin, että bilberryksi kutsutaan esimerkiksi täällä Suomessa kasvavia mustikoita. Bilberry ja blueberry ovat siis eri marjoja.


Naamiota voi käyttää kahdella eri tapaa. Naamiota voi laittaa kasvoille ohuen kerroksen 2-3 minuutiksi, hiero ylimääräiset pois ja jätä loput naamiosta yöksi vaikuttamaan. Myös pidempi vaikutusaika onnistuu, eli jättää paksun kerroksen 12 minuutiksi kasvoille, taputtelee ylimääräiset pois tai hieroo loput voiteesta ihoon.


Jätin voiteen pariksi minuutiksi kasvoille, mutta voide imeytyikin niin tehokkaasti ihoon, ettei mitään ylimääräistä tarvinnut pyyhkiä pois. Lopputuloksena oli unelman pehmeä iho. Parin minuutin käyttötavalla ihosta tulee todella kosteutun oloinen. Pidän myös siitä, ettei naamiota tarvitse pestä pois vasta kuin aamupesulla. Naamio on väriltään valkoista ja tuoksu on hieman mustikkaisen makea.

2 kommenttia:

  1. Minä ihastuin tähän myös. Harmittavan kallista vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalliin hinnan ja näytekoon takia käytänkin tätä vain ohuena naamiona, paksua kerrosta en raskisi laittaa :)

      Poista