tiistai 10. maaliskuuta 2015

Livbox maaliskuu 2015

Maaliskuun boksi tuli painavana perille, joten siitä voi heti tehdä johtopäätöksiä...


Arvasin vihjeestä, että Doven Advanced Hair Series uutuuksia löytyy boksista. Tai no minulle nämä eivät ole uutuuksia. Ostin sarjan tuotteita jo syksyllä, arvostelu löytyy täältä. Oxygen Moisture hiustuotteet kosteuttavat ja tuovat volyymiä hiuksiin. Voin allekirjoittaa kaiken tämän. Näytepullot ovat kooltaan 50 ml.


Bangerhead Professional Fresh Me Up! on virkistävä ja tuuheuttava kuivashampoo. Sisältää goji-marjaa, jolla on esittelytekstin mukaan terveelliset vaikutukset ihoon ja hiuksiin, vaikkei tätä tietenkään kannata iholle suihkia. Kuivashampoita löytyy kaapista useampi kappale, mutta tämä kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Täysikokoinen 200 ml, 13.90 €.


Herbina Kaura-suklaa vartalokuorinta on myös vanha tuttu, ja minulla on kaapissa yksi tuubi odottamassa käyttövuoroaan. Tämä on erinomainen kuorinta ja herkullisen tuoksuinen. Täysikokoinen 150 ml, hinnaksi sanotaan 4 €, mutta itse olen maksanut tästä noin 6 euroa.


Ennakkosuosikkini boksista on Lumene Bright Now Vitamin C kiiltoa kontrolloiva voidegeeli, joka myös häivyttää huokosia ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kuulostaa todella hyvältä. Täysikokoinen 50 ml, 19,90 €.


Myös parit hajuvesinäytteet tuli. Miehille Calvin Klein Reveal Men ja naisille Roberto Cavalli Paradiso. Nämä ovat minulle aina vähän turhia, mutta voihan tuota Paradisoa nuuhkaista.

Moni on kaivannut vedenkestävää ripsiväriä, ja nyt sellainen tuli. Isadora Build Up Extra Volume mascara antaa tuuheutta ja vettähylkivän koostumuksen, mutta on silti helposti poistettava. Näytekoko 3 ml.



Mukana tuli siis kolme täysikokoista tuotetta ja kolme näytekokoa, plus hajuvesinäytteet ja Bangerheadin alennuskuponki. Minulle boksi oli todella hyvä. Vähän liiankin hyvä, koska Dovet ja Herbina kuuluvat vakiotuotteisiini. Suosikkini maaliskuun Livboxista oli Lumenen kasvovoide, joka sopii ihoni tarpeisiin.

18 kommenttia:

  1. On näköjään eroja tän kuun boksissa enemmänkin: kuorinnan ja ripsivärin tilalla tuli kynsinauhaöljy ja rimmelin provocalips -huulikiilto. Ja naisten tuoskunäyte oli Chloen. Kaiken kaikkiaan kyllä ihan huippuboksi ja reilusti yli sen arvon mitä boksista kuukausittain maksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä muiden boksien sisältöjä nähnytkään, joten kiva kuulla mitä vaihtoehtoisia tuotteita oli tarjolla. Kuulostaa siltä, että sain itselleni paremmin sopivat tuotteet :)

      Poista
  2. Sain vedenkestämättömän version tuosta Isadoran ripsarista. Oisin kyllä mieluummin ottanut vedenkestävän version. Muuten ihan huippu boxi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän lähinnä vain vedenkestämättömiä, mutta tämä kelpaa kyllä hyvin, jos ripsiväri lähtee lupauksensa mukaisesti helposti irti. Tämä oli mielestäni yksi parhaista bokseista pitkään aikaan.

      Poista
  3. Kiva huomata että Lumenen voiteesta on tullut kiiltoa kontrolloiva versiokin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä olikin uutuus, jota en olisi varmaan ilman Livboxia huomannutkaan :)

      Poista
  4. Onpa eroa, tää on toinen postaus minkä luen tän kuun bokseista. Toisella oli kynsiöljyä ja Rimmelin Provocalips tuon Herbinan ja ripsivärin tilalla. Lumenen voide on omasta mielestä tän boksin kiinnostavin tapaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin huomasin, että nyt on aika selvä ero eri boksien välillä. Itse tykkään omista tuotteista, koska kynsiöljyä tulisi varmasti laiskasti käyteltyä ja Rimmelkään ei erityisemmin kiinnostanut :)

      Poista
  5. Ai boxissa oli IsaDoran mascaraakin? Oispa ollut kiva Rimmelin tilalla :) muuten kiva boxi, sain sen jossa huulikiilto ja kynsinauhaöljy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kelpasi oikein hyvin tämä mascara Rimmelin sijaan. Ripsivärejä tarvitsee aina :)

      Poista
  6. Ompa kyllä erilainen boxi sulla! Mun boxi löytyy täältä http://maikinkotona.blogspot.fi/2015/03/livbox-maaliskuu-2015.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle onneksi tuli nämä itselle mieluisammat vaihtoehdot, kynsiöljy ja huulipuna voisi jäädä vähemmälle käytölle :)

      Poista
  7. Tänne tuli kaksi boxia, koska otin pisteillä toisen ja muuten boxit identtiset, mutta toisessa oli juuri tuo ripsari ja toisessa joku muu Isadoran. Boxit olivat todella hyvät ja kuivasampoo löytyy samana jo entuudestaan ja Dovea myös. :) Lumene menee lahjaksi ja toinen blogiarvontaan. Ihana voide, mutta jostain kumman syystä tälläiselle keski-ikäiselle nimenomaan ja erityisesti halutaan antaa ryppyvoiteita testiin. :) Joten niitä on nyt mukavasti.

    Hyviä öitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipa paljon tuttuja tuotteita. Mä kokeilen innolla Lumenea, jos se auttaisi rasvoittuvaa ihoa :)

      Poista
  8. Mun boksissa oli sama sisältö ja tykkäsin kyllä =)

    VastaaPoista
  9. Tosi mielenkiintoinen tämä sun blogi. :) Nämä kuvat vaan ovat tosi raskaita ladata. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, laitan jatkossa nopeammin latautuvia kuvia. Muakin ärsyttää, jos blogikuvat latautuu hitaasti, mutta en ollut omassa blogissa tälläistä huomannut :)

      Poista