maanantai 9. maaliskuuta 2015

The Bubbles & Butters

On jo aika monta vuotta kulunut, kun ekaa kertaa kuulin The Bubbles & Butters merkistä. Herkullisen näköiset purkit ovat siitä asti jääneet mieleeni. Syksyllä ostin vihdoin muutaman tuotteen, joista esittelen ensimmäisenä Crazy For Chocolate suihkugeelin.


Suihkugeeli on väriltään todella hennon ruskeaa, ja oikeastaan lähes vaniljan sävyinen. Tuoksu muistuttaa ihanaa suklaavanukasta. Suklaasuihkugeelin päivittäinen käyttö on minulla melkeinpä vaikuttanut siihen, ettei suklaata tee mieli syödä, kun sitä saa päiväannoksen jo suihkussa.



Mangon tuoksuinen suihkugeeli ei ollutkaan niin ihanan hedelmäinen kuin odotin. Tuoksu on aika keinotekoinen, joten ison 450 ml purkin käyttämisestä loppuun asti tulee tiukkaa tai etsin mangolle uuden kodin. Harmi, ettei meistä tullut kavereita.



The Bubbles & Butters suihkugeelit ostin Maquillaliasta, jonka valikoimasta merkki on nyt poistunut. The Bath & Body Shop myy sarjaa, mutta tällä hetkellä valikoima näytti pieneltä. Postikulut ovat tuolla melko korkeat, alkaen yli 10 euroa.

2 kommenttia: