maanantai 27. lokakuuta 2014

Dove Advanced Hair Series shampoo ja hoitoaine

Sis.mainoslinkin.


Doven Advanced Hair Series uutuudet pistivät kaupassa silmääni kauniiden, jopea hieman luksusmaisten pakkausten ansiosta. En ole aiemmin oikein innostunut Doven tuotteista, koska ne tuntuivat aina tuoksuvan perinteiselle Dove saippualle.

Tällä kertaa annoin uuden mahdollisuuden Pure Care Dry Oil shampoolle ja Oxygen Moisture hoitoaineelle. Ostin tosiaan eri parit hoitista ja shampoota, mutta ajattelin tällä tavalla saavani kaksi kokeilukokemusta kerralla.

Dove Advanced Hair Series shampoo hoitoaine

Pure Care Dry Oil shampoo on koostumukseltaan läpikuultava ja väriltään öljyisen kullanväristä. Jo pelkkä koostumus antaa mielikuvan ihanan kosteuttavasta shampoosta. Shampoossa on macadamiaöljyä, joka lupaa tehdä hiuksista silkkiset ja kiiltävät ilman raskasta tunnetta. Tämä fiilis shampoosta jääkin. Hiukset ovat shampoon käyttämisen jälkeen hoidetun oloiset, mutta eivät silti valu pitkin päätä.


Lue myös: Loreal Extraordinary Oil shampoo ja hoitoaine

Dove Advanced Hair Series shampoo hoitoaine

Hoitoaineessa käytetään uutta "Oxyfusion teknologiaa", joka kosteuttaa ohuita ja lättänöitä hiuksia antaen samalla myös tuuheutta. Tälläistä hoitoainetta olenkin aina etsinyt! Tuuheuttavat hoitoaineet, kuten aiemmin esittelemäni Garnier Fructis Densify ei sovi kovin hyvin kuiville hiuksille. Mutta Dove hoitoaine kosteuttaa ja tekee hiuksista terveemmän näköiset. Huikeaa tuuheutta tällä ei saa aikaan, mutta huomaan hiuksissani selkeää ilmavuutta. Pitääkin testata saman sarjan shampoo, jos lopputulos paranisi vielä tästä.

Dove Advanced Hair Series shampoo hoitoaine

Voin siis sanoa tykästyneeni Doven uutuuksiin, ja jatkavani näiden käyttöä ilolla. Dove Advanced Series hiustuotteet ovat kooltaan 250 ml ja hintaa näillä on noin 4-5 €.

Doven hiustuotteita voi kätevästi ostaa Lyko* nettikaupasta.


*mainoslinkki.

2 kommenttia:

  1. Tuo sampoo alkoi kiinnostaa kovasti! Tosi jännän näköistä. Kaikki kosteuttava ja öljyinen on tervetullutta minun säkkärätukalleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljyt tuntuvat olevan hiusjutuissa vieläkin aika suosittuja, ja eipä tule kalliiksi kokeilla näitä markettituotteita. Dove toimi ainakin minun kuiville, mutta ei säkkäröille hiuksille.

      Poista