perjantai 31. lokakuuta 2014

Maquillalia nettikaupan tilaus

Olin jo jonkun aikaa etsinyt nettikauppaa mistä saisi Ziajan tuotteita. Vihdoin pari viikkoa sitten löytyi Maquillalia. Kyseessä on espanjalainen nettikauppa, jonka valikoimista löytyy kaikkea kivaa. Itselleni tutuimmat merkit olivat mm. Ziaja, Essence, Catrice, Zoeva, MUA, Makeup Revolution ja Sleek.


Iso osa tilauksestani olikin siis Ziajaa. Alla olevasta kuvasta löytyy Cocoa Butter hoitoaine (2.20 €), Jasmine päivävoide ja misellivesi (molemmat yht. 5.50 €), sekä Manuka Tree Purifying kuorintavoide (3.49 €). Jasmine-sarja on tarkoitettu 50+-ikäisille, mutta nämä tulivat edullisessa yhteispakkauksessa, ja halusin kokeilla jotain Ziajan misellivettä.


The Bubbles & Butters Company on brittiläinen merkki, jonka valikoimista ostin Super Soft Bath Bubbles purkin mangon tuoksuisena. Suklaatakin piti saada, joten Moisturising Shower Bubbles on tuoksussa Chocolate. Molemmat tuotteet maksoivat alehintaan 1.99 €.


Makeup Revolution meikkisarja on tullut minulle blogeista tutuksi, joten ostin Redemption Essential Matte paletin (4.95 €). Lisäksi ostoskoriin sujahti Happines Is-merkin Glowing Body Scrub tuoksussa Vanilla Swirl Cupcake, koska tuoksu kuulosti niin ällöihanan makealta (2.99 €).


Kaupan päälle tuli nettikaupan kangaskassi, Haribon pikkukarkkipussi sekä Ibiza Ibiza-merkin harmaa baked luomiväri. Tuleekohan joka tilauksen kaupan päälle jotain vai ovatko nämä ensimmäistä kertaa tilaavan etu? Hyvää markkinointia edusti Hean-kosmetiikkamerkin mainoskuvasto, josta asiakas voi löytää jotain kivaa ja innostua tekemään uuden tilauksen. Kuvasto oli tosin espanjaksi.


Paketin matka kesti reilun viikon, ja sen kulkua pystyi katselemaan seurantakoodin avulla. Paketin saapumisesta tuli tekstiviesti ja ilmoitus sähköpostiin. Olenkin erittäin tyytyväinen tähän nettikauppalöytöön. Paypalin kautta maksamisessa oli tosin yksi outo puoli, koska lopullista summaa ei näkynyt Paypalissä missään vaiheessa, mutta oikea summa kuitenkin veloitettiin tililtä. En olisi muuten uskaltanut hyväksyä Paypal-maksua, mutta olin kuullut nettikaupasta hyviä kokemuksia. Tuntemattoman nettikaupan kanssa en ottaisi moista riskiä. Postikulut olivat mielestäni hyvin kohtuulliset eli 4,90 €.

Oletko tilannut Maquillaliasta tai kiinnostuitko sieltä tilaamaan? Onko sinulla suosikkinettikauppaa, joka ei välttämättä ole kovin monelle tuttu?

15 kommenttia:

  1. No kappas, kiitos nettikauppavinkistä! Siellähän näyttäisi olevan vaikka mitä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse innostuin nettikaupasta niin paljon, että pistinkin jo toisen tilauksen tulemaan :). Ziajaa olisi kiva ostaa Suomesta, mutta tuntuu ettei missään sitä oikein myydä tai valikoimat ovat todella pienet.

      Poista
  2. Oi miten supermakean näköisiä tuubeja! Oikein haistan tuoksun jo nenässäni :D Uudet nettikaupat ovat aina mukavia löytää, erityisesti jos tarjonta ja käytettävyys ovat hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan purkeista jo näkee, että tuotteet ovat aika makean tuoksuisia. Suihkugeeleissä tykkään ylimakeista tuoksuista, mutta muuten hillitymmät tuoksut ovat parempia :). Pistinkin jo uuden tilauksen menemään tähän tämänhetkiseen suosikkikauppaani.

      Poista
  3. Jeee! Catricea! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkin kumma, ettei Catricea myydä vaikka Kosmetik4Less-kaupassa. Ymmärtääkseni Catrice ja Essence ovat saman valmistajan tuotteita. Kiva, että vinkistäni oli hyötyä :)

      Poista
  4. Voi ei minkä näköisiä noi Bubbles & Buttersit on! Ihan jonku herkkuvanukkaan näköisiä pakkauksia! En ole koskaan kuullutkaan sarjasta, jännää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostolakossa-blogissa törmäsin tähän merkkiin reilu vuosi sitten ja herkulliset pakkaukset jäivät mieleen. Kiva päästä näitä testaamaan, vaikka tuo iso purkki on aika epäkäytännöllinen ottaa suihkuun :)

      Poista
  5. Nouuu, ihan uus nettikauppa mulle ja arvaa vaan haluttaisko tilata tuoltaki jotain =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, pahoittelut mahdollisesta rahanmenosta :D. Uusia nettikauppoja on kiva löytää, ja varsinkin kun voin kaikin puolin suositella tätä.

      Poista
  6. Ihan uusi tuttavuus tämä nettikauppa! Itse tilailen noista tyypillisimmistä, eli FeelUniquelta, BaeutyBaysta, LookFantasticilta, iHerbiltä ja Kosmetik4Lessilta. :) Ihania ostoksia olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaikki yllämainitut ovat minullekin tuttuja nettikauppoja, joten välillä on kiva löytää jotain uutta :)

      Poista
  7. Joko ehdit kokeilla tuota Makeup Revolutionin palettia? Onko mistään kotoisin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy nolosti myöntää, etten ole sitä kokeillut vielä lainkaan. Mutta ehdottomasti jossain vaiheessa esittelen paletin blogissa :)

      Poista
    2. Ihanaa! Näyttää aika tyypilliseltä Naked-pastissilta, mutta entä jos se onkin superhyvä <3

      Poista