lauantai 1. marraskuuta 2014

Yves Rocherin joulutuotteiden esikatselu

Tein pari päivää sitten esikatselun Dermosilin joulutuotteista, ja tänään ajattelin katsastaa myös Yves Rocherin joulusesongin limited editionit. Pear Caramel-tuotteet ovat olleet jo jonkin aikaa myynnissä Yves Rocherin nettisivuilla, ja ehdinkin luulla, että tässäkö on koko joulukokoelma. Mutta onneksi asia ei ollut näin.


Pear Caramel-sarjaan kuuluu suihkugeeli kahdessa eri koossa, 400 ml ja 50 ml. Muita tuotteita ovat vartalovoide 400 ml, Eau de Toilette 20 ml, kylpysuola 20 g ja tuoksukynttilä 70 g. Suihkugeeliä on pakko kokeilla, koska tuoksu kuulostaa niin hyvältä. 400 ml pullo on vaan melkoinen tonkka, joten ehkä tyydyn pieneen pulloon.


Redberries nimen alta löytyy suihkugeeli 200 ml, kuoriva suihkugeeli 200 ml, käsisaippua 200 ml, käsivoide 75 ml ja huulivoide 4 g. Tästäkin sarjasta voisin ostaa suihkugeelin. Redberries tuoksu tulee vadelmista ja punaherukoista.


Blackberries eli karhunvatukan ja mustaherukan tuoksussa löytyy vartalovoide 200 ml, kuoriva suihkugeeli 200 ml ja huulivoide 4 g. Karhunvatukka tuoksuna ei iske minuun yhtään, joten nämä tuotteet jäävät kokeilematta.


Blackberries-tuotteista löytyy myös kimaltava suihkugeeli 250 ml ja vartalovoide purkissa 150 ml.


Blackberries-sarjassa on myöskin suihkugeeli 200 ml, käsivoide 75 ml ja käsisaippua 200 ml.

Ja vielä pari tuotetta, eli kynttilä 100 g ja kimmeltävä vartalopuuteri 10 g.Seuraavaksi tuttuja viime vuodelta, eli Cocoa & Orange tuotteet. Suihkugeeli 200 ml, käsivoide 75 ml, käsisaippua 200 ml ja alakuvan pallomainen suihkugeelipullo 250 ml. Toivottavasti nämä tuoksuvat vieläkin jaffakeksille, vaikka pakkauksissa on hieman muutoksia. Minulla on nyt käytössä viime vuodelta jäänyt kaakao & appelsiini käsisaippua, joten tuoksu voi olla vähän liian tuttu, mutta toisaalta tuoksu on myös todella herkullisen makea.
Pallomuodossa löytyy myös appelsiinin tuoksuiset sekä kimaltavat vartaloöljy 150 ml ja suihkusaippua 250 ml. Kaikkia tuotteita voi ostaa erikseenkin, mutta kuvassa on setti, johon kuuluu huulikiilto ja kynsilakka.

Kirjoitin tämän jutun kiinnostuksesta joulun limited edition tuotteisiin ja näin näkee selkeästi mitä valikoimaan kuuluu tänä vuonna. Tarkoitus oli poimia vain suosikit, mutta näköjään taisin mainita lähes kaikki joulutuotteet :D. Yvesin joulutuotteiden hinnat ovat alkaen 1,90 €.

8 kommenttia:

 1. Minulla jäi jaffakeksisuihkugeeli käyttämättä kun koin pallon muodon ja korkin niin epäkäytännöllisiksi. Kaadan sisällön pumppupulloon ja käytän varmaan käsisaippuana. Kivan näköisiä pakkauksia noissa marjajutuissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöreä muoto voi olla mielenkiintoinen ja erilainen, mutta ei tosiaan käytännöllinen. Vie varmaan myös liikaa tilaa kylppärissä :)

   Poista
 2. Tämän illan aikana pitäisi naputella taas tilausta Yvekselle... ;) Oho, mä en ollu huomannutkaan ihan kaikkia tuotteita, esmes tuo kimaltavan vartaloöljyn oon missannu täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos tästä jutusta oli hyötyä :). Itsekään en heti huomannut mitä kaikkia tuotteita joulukokoelmaan kuuluu.

   Poista
 3. Mulle heti noita kaakao-appelsiini-juttuja! Kaikki kun ovat hehkuttaneet niitä :D Minusta on kivaa, kun Yveksellä on tarjolla myös kynttilöitä nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cocoa & orange tuoksu on tosi ihana, mutta parin suihkugeelin ja käsisaippuan jälkeen en ainakaan tänä vuonna osta tätä tuoksua :D

   Poista
 4. En ollut ikinä tilannut YR:ltä mitään, mutta Halloween-tarjouksen aikaan nappasin ilmaiseksi yhden rajauskynän ja päätin sitten samalla kokeilla noita pear & caramel -tuotteita. Tilasin body lotionin ja EDT:n. Body lotionissa tuoksu on enemmän päärynäinen ja EDT:ssä enemmän karamellinen, ehkä pitää käyttää molempia yhtäaikaa että saa parhaan tuoksun :D
  Mutta kiitos taas vinkeistä, tää blogi on tosi hyodyllinen kun etsiskelee tuotteita kokeiltavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että näistä esikatselu/preview-postauksista on hyötyä :). Yves tilaukseni saapuikin eilen, joten tällä viikolla laitan joulutuotteista juttua blogiin .

   Poista