sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Lokakuun loppuneet

Lokakuussa loppui moni suosikkituotteeni, joita ostan aina uudestaan. Kuten esimerkiksi Garnierin Micellar Cleansing Water. Täältä voi lukea postauksen tuotteesta. Lyhyesti sanottuna tämä on mielestäni paras misellivesi hinta-laatusuhteeltaan.

Lisäksi loppui Yves Rocherin viime joulun sesonkituote Cocoa & Raspberry suihkugeeli. Ihana tuoksu, mutta se alkoi kyllästyttämään, koska ostin näitä useamman viime jouluna. Tänä vuonna tämä tuoksu ei kuulu valikoimaan, mutta Cocoa & Orange-tuotteet ovat taas myynnissä.


Hiustuotteita loppui kolme pulloa. Ekana L´Oreal Elvital Smooth & Polish hoitoaine, joka teki hiuksista silkkiset. Mutta parin pullon jälkeen hiukseni kyllästyivät tähän eikä samanlaista vaikutusta enää tullut. En siis osta tätä vähään aikaan, mutta voin kokeilla joskus taas uudestaan.

Korresilta tyhjeni Aloe & Dittany shampoo, joka oli hellävarainen ja mutta hiukset puhtaaksi pesevä. Tykkäsin, ja varmasti ostan jonkun Korres hiustuotteen taas testiin.

Timotei Pure shampoo oli aika perusshampoo. Pesuteho oli tosin aavistuksen liikaa minun hiuksilleni. Hinnaltaan Timotei-tuotteet ovat edullisia, noin 1,60 €.


e.l.f:in Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara on edullinen väritön geeli, joka pitää kulmat paikallaan. Ostan jatkossakin lisää.

Sleek Creme to Powder on myös vakiotuotteeni, joka peittää hyvin ja sopii rasvaiselle iholle.

Catrice Prime and Fine puuteri oli hyvä läpikuultava puuteri, joka näytti luonnolliselta iholla vaikka puuterin väri onkin valkoinen. Jostain syystä puuteri ei sopinut nenälleni. Meikkasin normaalisti nenän ja puuteroin sen tällä, mutta puuteri sai nenän näyttämään meikkaamattomalta. Ihan kuin puuteri olisi pyyhkinyt meikin pois. Mystistä!

Dr. Brandt Pores No More naamio lupasi muuttua kasvoilla siniseksi ja vähentää mustapäitä. Naamio ei muuttunut siniseksi, eikä näin pienellä näytteellä tehdä ihmeitä iholle. Tuskin ostan täysikokoista, ja hintakin on varmasti aika muikea.


Loppuun vielä Method Minnie Mouse vaahtoava käsisaippua mansikan tuoksuisena. Saippua kului tosi nopeasti käytössä ja minulla saippuat yleensä riittävät monta kuukautta. Strawberry Fizz on kiva tuoksu, mutta kuten iHerb tilauksen kommenteista käy ilmi, niin ehkä Method saippuoiden ainesosat jäivät kuitenkin mietityttämään. Plussaa tulee pullon veikeästä ulkoasusta.


Sellaista lokakuussa. Meikkituotteita loppui yllättävän monta, koska yleensä niitä taitaa tyhjetä yksi per kuukausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti