torstai 27. marraskuuta 2014

L´Oreal Paris Baume Caresse Very Berry Me

Olen heikkona läpikuultaviin huulipuniin ja värillisiin huulivoiteisiin. L´Oreal Paris Baume Caresse onkin huulivoiteen ja huulipunan sekoitus, kiiltopuna, jonka ostin innolla kokeiluun.


Pidän pakkauksen punaisen ja valkoisen yhdistelmästä, joka jo itsessään antaa vaikutelman enemmänkin huulivoiteesta kuin täysiverisestä huulipunasta. Valitsin sävyn Very Berry Me, koska siitä sai eniten väriä irti. Caresse kiiltopuna tuntuu huulillla huulivoidemaisen liukkaalta. Pidän liukkaasta tunteesta huulilla, mutta väri kului melko nopeasti pois. Tuotteella saa huulille kiiltävän pinnan kevyellä värillä.


L´Oreal Paris Baume Caresseja on tarjolla Suomen markkinoilla kolmessa eri värissä, mutta ulkomailla tarjonta on laajempi. Kaksi muuta sävyä ovat Rose Me On ja Tickle Me Pink, jotka vaikuttivat hyvin hennoilta tai lähes huomaamattomilta vaaleanpunaisilta väreiltä kädelle kokeiltuna. 


Very Berry Me on kaunis punertava sävy, joka näkyy huulilla kevyesti. Koetin ottaa kuvaa huulista, mutta sävy erottui niin heikosti huulilta, joten otin vain swatch-kuvan ranteesta. L´Oreal Paris Baume Caresse on varmasti mieluinen, jos haluaa kiiltoa ja luonnollisen värin huulille.

2 kommenttia:

 1. Tällaisia tuotteita käytän mäkin paljon, joten kiinnostus heräsi. Täytyypä kurkata näitä seuraavan kerran kun "eksyn" Sokokselle ;) Kiitos vinkistä!

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kiinnostun aina tämän tyylisistä tuotteista. Tavallisenkin huulipunan päälle laitan yleensä huulivoidetta :)

   Poista