lauantai 22. marraskuuta 2014

Lumene CC meikkivoide

Lumenen CC-voide on tuote, jonka ostin aikoinaan muiden bloggaajien kehujen ansiosta. CC meikkivoide lupaa olla täydellisen peittävä, mutta kevyt ja ihonsävyä tasoittava. Täydellistä peittävyyttä ei tällä mielestäni saa. Peittokykyä on kuitenkin riittävästi, mutta pahempia ihovirheitä ei meikkivoiteella piiloteta. Keveyden tunne iholla pitää paikkaansa. Vaikka meikkivoidetta levittäisi paksummankin kerroksen, niin kasvoilla ei tunne meikin olemassaoloa. Lumene CC meikkivoide saa ihon näyttämään kuulaalta ja raikkaalta. Tämä on ehdottomasti tuotteen paras puoli, jota en ole muilla meikkivoiteilla saanut aikaan.


Suurimmat epäillyksen aiheeni kohdistuivat sävyn sopivuuteen ja miten voide käyttäytyy rasvoittuvalla iholla. Luulisi, että Lumene tekisi suomalaiseen sävyyn sopivia värejä, mutta valitettavasti vaaleimmatkin Lumenen meikkivoiteet ovat minulle liian tummia. Näin on myös CC-voiteen sävyn Light kohdalla. Kesällä sävy sopii minulle rusketuksen takia, muttei talven kalpealla iholla. Light sävy on keltapohjainen.


Meikkivoiteen luvataan sopivan jokaiselle ihotyypille, mutta sanoisin CC-voiteen sopivan parhaiten kuivalle tai normaalille iholle. Rasvaisella iholla kasvot alkavat nopeasti kiiltää, kun käytän tätä meikkivoidetta. Swatch-kuva ehti hieman kuivahtaa, mutta molemmissa näytteissä onkin reilusti meikkivoidetta eikä iholla lopputulos ole yhtään kuivakka.


Jos minulla olisi puhtaampi ja vähemmän rasvoittuva iho, niin sanoisin että Lumene CC meikkivoide on lähes kympin arvoinen tuote. Pienistä miinuksista huolimatta käytän tätä lähes joka päivä. Lumene on vasta uudistanut tuubin ulkonäön, joten kannattaa etsiä kaupoista tämän näköistä tuotetta. Lumene CC-voide maksaa noin 16 euroa.


2 kommenttia:

  1. Minulla on tämän värisävyn kanssa ihan sama ongelma. Kaikki kehuu maasta taivaisiin, mutta tällä lakananvalkoisella iholla tämä on vaan liian tumma. Odottelen edelleen, että se Lumene oppii, että ihan tosissaan jotkut suomalaisnaiset tarvitsevat sen haudankalpean värisävyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävyn tummuus kyllä harmittaa, kun muuten kyseessä on tosi hyvä meikkivoide. Ehkä tätä voisi vaalentaa sekoittamalla toiseen meikkivoiteeseen, mutta sitten CC-voiteen ominaisuudet voisi heiketä. Mutta onneksi sävy on edes keltapohjainen eikä punainen :)

      Poista