sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Sleek BB meikkivoide

Sleek Be Beautiful Blemish Balm on yksi osa jo suurimman suosionsa ohittanutta BB-voidevalikoimaa. Sleek BB voide lupaa peittää ja antaa virheettömän, luonnollisen lopputuloksen. Voide myös samalla hoitaa ihoa estäen ryppyjen ilmestymistä. Ryppyjen mainitseminen tuntuu hieman hassulta, koska koen Sleekin kohderyhmän olevan nuoret ja nuoret aikuiset. Ihoa hoitavat ominaisuudet tosin kuuluvat ainakin alkuperäisten BB-voiteiden ideaan.


Peittokykyä meikkivoiteella ei mielestäni ole kovin paljoa, eli en suosittele tätä, jos ihossa on paljon virheitä. Voiteella on hieman kasvovoidemainen, helposti levittyvä koostumus. Iho jää kiiltäväksi, joten puuterointi on tarpeen ainakin rasvaisemmalle iholle.


Sävy Fair on melkoisen vaalea ja keltapohjainen väri, jolla saa luonnollisen lopputuloksen kasvoille. Kerrankin siis vaalea sävy keltaisella pohjalla, koska yleensä vaaleimmat sävyt ovat punapohjaisia. Pakkeloitua naamaa Sleek BB-voiteella ei saa, vaikka kerrostaisikin voidetta useamman kerran. Voiteessa on aurinkosuoja SPF 15.


Sleek BB ei ollut minun iholleni paras mahdollinen, mutta voisin kuvitella sen sopivan hyvin vaikkapa kuivaihoiselle ja pientä peittokykyä kaipaavalle. Tuote on siis aika perinteinen BB-voide, joka tasoittaa kevyesti ihovirheitä.

Ostin BB-voiteen Sleek-nettikaupasta, jossa tuote maksaa 10.99 €. Valikoimaan kuuluu kokonaisuudessan 7 eri sävyä, joista minun kokeilemani sävy Fair on vaalein.

Jaksaako BB-voiteet enää kiinnostaa vai ovatko nämä jo vähän last season?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti