maanantai 10. marraskuuta 2014

Essence Good Girl Bad Girl kokoelman preview

Essencen uusin myynnissä oleva kokoelma on Good Girl Bad Girl, jossa näytti olevan muutama mielenkiintoinen tuote. Kokoelmaan kuuluu esimerkiksi kaksi luomiväripalettia, joista Hello Sweetheart näyttää sävyiltään todella kivalta. Pidän ruskeista ja sinisistä väreistä, joihin yhdistettynä persikkaväri sopii todella hyvin. Once I Was an Angel-paletti onkin sitten aika tumma ja talvinen.


Multi Style Eyeliner Penin kehutaan sopivan hyvin aloittelijoille, koska siinä on erikoinen kolmipäinen aplikaattori. Jäi vähän mietityttämään miten tämä haarukkamainen aplikaattori sitten käytännössä helpottaa eyelinerin käyttöä.


Huulipunista minua kiinnostaa vasemmanpuoleinen, fuksian värinen Caught In The Middle. Myös tumman violetti It Wasn´t Me on kauniin erikoinen. Hempeät huulikiillot on tarkoitettu käytettäväksi tummien huulipunien päälle.


Poskipuna Good Girl Wear Peach on persikkainen, eikä ilmeisesti sisällä kimalletta. Koostumukseltaan tämä on varmaan satiininen. Poskipuna voisi olla kivan raikas talveksi. Tuntuu vaan, että Essencen kokoelmissa on aika usein tämän värimaailman mukaisia poskipunia tarjolla. Olisin toivonut toistakin poskipunaa, joka olisi voinut olla teemaan sopivasti vaikkapa tumma violetti. Hohtoa saa shimmeripuuterista Hello Sweetheart.


Tarjolla on myös kynsilakkoja, hiusrenksuja ja hajuvesiä. Nämä tuotteet eivät minua niinkään innosta, mutta onpas paljon kynsilakkoja tarjolla tässä kokoelmassa. Ja muutenkin vähän normaalia isompi kokoelma on kyseessä.


Lisää Good Girl Bad Girl tuotteisiin voi perehtyä Essencen nettisivuilla, josta myös kuvat on lainattu. Kokoelma on myyynnissä ainakin Kosmetik4Less-nettikaupassa.

7 kommenttia:

 1. Kiitos katsauksesta. En ollutkaan kuullut tästä kokoelmasta aiemmin. Näiden kuvien perusteella huulipunat iskevät eniten, mutta molemmat luomivärinelikot ovat myös kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti luomiväreissä olisi hyvin pigmenttiä. Mulla oli joskus tälläinen pyöreän mallinen paletti, joka oli tosi rakeinen ja heikko pigmenttinen. Ennen joulua on vielä tulossa kaksi kokoelmaa, mutta ne eivät olleet minun makuuni.

   Poista
  2. Aah, kiitos tiedosta. Kävinkin jo vähän tutkailemassa, että mitä essenceltä on luvassa :).

   Poista
 2. Hello sweetheart näyttää kivalta paletilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä onkin aika lailla minulle sopiva värimaailma, mutta pigmentin laatu vielä mietityttää :)

   Poista
 3. Tuo rajauskynä näyttää Clarins-kopiolta :) (esim. täällä: http://www.ostolakossa.com/2013/10/kolmen-pisteen-rajaus.html) Olisi hauska tietää, toimiiko Essencen tussi yhtä hyvä, sillä olen himoinnut tuota clarinsin kynää testaukseen jo jonkin aikaa, mutten raaski ostaa sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että eyeliner oli kopio :). Mutta niinhän se usein menee, että halvemmat merkit kopioivat kalliimpia. Eikä minusta siinä ole sinänsä mitään väärää. Itse en varmaan eyelineriä osta, ja googlaamalla löytyneet arvostelutkin olivat enimmäkseen saksaksi. Joku bloggaaja kehui, että kynällä saa tarkkaa ja intensiivistä jälkeä, ja väri kesti hyvin koko päivän.

   Poista