tiistai 25. marraskuuta 2014

BoksejaBokseja

GloriaBox on uusin tulokas Suomen kauneusboksi markkinoille. Boksin luvataan olevan laatutietoisen aikuisen naisen makuun. Hintaa boksilla on 25,90 €/kk. Livbox ja GloriaBox ovat molemmat Sanoma Media Finland Oy:n nimelle rekisteröityjä. Jännä nähdä mitä laatikko sisältää. Odotan kalliimpia merkkejä ja tuotteita verrattuna Livboxiin.


LoveLula boksi sisältää luonnonkosmetiikkaa, joka lähetetään briteistä. Pakettia voi tilata Suomeen noin 66 euron hintaan kolmeksi kuukaudeksi. Yhden kuukauden tilausta ulkomaille ei voi tehdä. Vuoden tilaus on 265 €. Tämä on todella mielenkiintoinen boksi, jossa olisi minulle uusia luonnonkosmetiikkamerkkejä.


LookFantastic boksi on ollut todella suosittu ja sisällöt ovat mielestäni olleet hyviä, kun googlasin kuvia. Myynti alkaa aina kuun 1.päivä klo 9.00. Kannattaa olla nopea, jos omansa haluaa. Nettisivuilta en hintaa löytänyt, mutta googlaamalla selvisi, että boksi maksaa 19 euroa + postikulut ovat Suomeen 9 euroa.


Memebox tarjoaa kosmetiikkaa Koreasta. Bokseja on tarjolla eri teemoilla, ja joissain bokseissa on nähtävissä mitä se sisältää. Osassa laatikoissa on paljastettu vain yksi tuote, jotta yllätysmomentti säilyy. Hinnat vaihtelevat 15-18 euron välillä. Tätäkin olisi hauska kokeilla, ja boksissa olisi varmasti itselle tuntemattomia tuotteita.


FeelUniquen boksit eivät ole yllätyslaatikoita, mutta esimerkiksi lahjaksi nämä olisivat todella kauniita. Boksien hinnat vaihtelevat 18-52 euron välillä. FeelUniquella on ennen ollut kuukausittainen yllätysboksi, mutta ilmeisesti se on lopetettu?Olisi kiva tietää, jos on muita kauneusbokseja, joita lähetetään Suomeen?

10 kommenttia:

 1. Vahtaan kyllä joka kuukausi, mitä ihmiset ovat bokseistaan saaneet, mutta en ole varsinaisesti itse innostunut. Tuo Glorian laatikko kyllä vähän houkuttais. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olen aivan intona erilaisiin bokseihin, se on vaan niin jännää saada joka kuukausi yllätys :D. Taidan kokeeksi tilata Gloriaboxin, vaikka se onkin vähän aikuisemmille naisille suunnattu.

   Poista
 2. Love Me Beautylla on myös boxi, jota toimitetaan suomeen. Postailin siitä blogissani. ja esittelin yhden boxin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tämä on jäänyt huomaamatta :)

   Poista
  2. Taisin moitiskella sitä blogissani kalliiksi, mutta maksu olikin kolmen kuukauden tilauksesta, vaikka tilillä luki recurring payment to be charged (ja seuraavan kuukauden pvm) tms.Hiukan harhaanjohtavaa. Joka boxista saa crediittejä, joilla voi muokata boxia mieleisekseen (muuten se kootaan omien tietojesi pohjalta). Pääsääntöisesti täyskokoinen tuote on 2 credits ja matkakoko 1.

   Poista
  3. Niin ja boxiin voi ostaa lisää tavaraa huomattavasti halvemmallakuin ns. street price.

   Poista
  4. Katselinkin vähän miten tuo toimii. Vaikka täytin tiedot pari kertaa eri tavalla, niin silti tuntui että samoja tuotteita (lähinnä kynsilakkoja ja rajauskyniä) tarjottiin boksiini.

   Poista
 3. Tuota GloriaBoxia mun on kyllä kokeiltava! Kuulostaa paljon paremmalta kuin LivBox, vaikka tuleehan senkin mukana välillä ihan mukavia tuotteita :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin jo GloriaBoxin. Odotan mielenkiinnolla sen sisältöä :)

   Poista
  2. Mäkin tilasin heti kommenttini jälkeen, haha. Jännä nähdä mitä se sisältää! :)

   Poista