keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Yves Rocher Redberries joulutuotteet

Redberries on yksi osa Yves Rocherin laajaa joulukokoelmaa, muut tuotteet olen esitellyt täällä. Tilasin muitakin joulutuotteita, mutta tänään esittelen Redberries suihkugeelin ja huulivoiteen.Redberries-tuotteiden raikkaaksi ja hienostuneeksi kuvattu tuoksu tulee vadelmista ja punaherukoista. Oletin, että vadelma tekisi tuoksusta makeamman. Yllätyinkin, kun pulloa nuuhkiessani huomasin tuoksun olevan enemmänkin kirpeä. Punaherukka on siis selvästi päällimmäinen tuoksu. Kirpsakka tuoksu olikin oikeastaan mukavaa vaihtelua, koska yleensä joulutuotteet ovat todella makeita. Pullon koko on 200 ml ja hinta 2,50 €.


Redberries huulivoide tuoksuu paljon miedommalle kuin suihkugeeli, mutta punaherukan hieman makeaa kirpeyttä tässäkin on huomattavissa. Huulivoiteessa on hento ja viileä marjanpunainen sävy. Huulista tulee mukavan pehmeät ja liukkaat huulivoiteen levityksen jälkeen. Huulivoide maksaa 1,90 €.


Yves Rocherin joulutuotteet ovat limited editioneita, eli myynnissä rajoitetun ajan. Yleensä joulutuotteita on kuitenkin hyvin riittänyt, vaikka välillä jotkut tuotteet ovat voineet väliaikaisesti loppua. Mutta eiköhän osa tuotteista löydy joulun jalkeisistä aleista, koska joulutavaraa oli tänä vuonna melkoisen iso valikoima.

8 kommenttia:

 1. Ihanat pakkaukset! Toi huulivoide vaikuttaa kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisen ja kullan värit sopivat hyvin jouluun :). Huulivoiteesta olisi tosin voinut lähteä enemmän väriä, koska sävy on kiva.

   Poista
 2. Juuri tänään käytin tuota suihkugeeliä ja se tuoksuu mielestäni ihanan marjaiselta ja vaahto on uskomattoman pehmeää. Myös tusota huulivoiteesta pidän älyttömästi, sävy on todella kaunis huulilla ja se paransi jo yhden käyttökerran jälkeen rohtuneet huuleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykästyin suihkugeelin tuoksuun, mutta en ole vielä sitä suihkussa kokeillut. Kuulostaa hyvältä :)

   Poista
 3. Ai että onkin tosiaan kaunis ulkoasu! Yves Rocher on nostanu rimaansa ihan huikeesti vuosien saatossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yves on kyllä viime vuosien aikana parantanut imagoaan. Eikä minua haittaa tilata tyylikkään näköisiä tuotteita edulliseen hintaan :)

   Poista
 4. Mä tykästyin Red Berriesin tuoksuun, se kirpsakkuus oli tosiaankin mukava yllätys =) Tilasin siis suihkugeelin ja käsivoiteen. Epäilemättä jossain vaiheessa täytynee tehdä uusintatilaus... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi vähän tylsää, jos tuoksu olisi ollutkin enemmän vadelmainen. Vadelma kun on Yvesin vakiovalikoimassa. Itsekin vähän vielä mietin pari tuotetta, jotka voisin tilata :)

   Poista