torstai 6. marraskuuta 2014

Marraskuun Livbox

Marraskuu kului nopeasti, joten taas on Livboxin aika. Paketti oli todella kevyt, joten osasinkin odottaa useampaa pientä tuotetta.


Ensimmäinen tuote on Bernard Cassieren Blueberry Overnight Cream Mask. Yöksi jätettävää naamiota en ole aiemmin kokeillutkaan, joten tätä on jännä testata. Näytetuubi 15 ml.


Paksut huulikynät ovat olleetkin jo jonkin aikaa muotia ja Lumene Natural Codekin toi markkinoille omansa. Sävyni nimi on 1 Cotton Candy, täysikokoinen tuote 9,90 €. Tykkään tosi paljon huulikynistä ja muistelen, että näissä olisi reilusti pigmenttiä. Sävykin näyttää raikkaalta pinkiltä.


Marvis hammastahnoja on blogeissa pyörinyt tosi paljon ja nämä makutahnat ovatkin jääneet mieleen. Sain hammastahnan Cinnamon Mint maussa. Tätäkin on hauska päästä testaamaan. Tuubi on näytekoko 10 ml.


Iberolta tuli irtoripsipakkaus, jossa on kaksi kappaletta irtoripsiä ja liima. Saa nähdä käytänkö tätä, mutta monelle tämä tulee tarpeen vaikka pikkujouluihin. Tuote on täysikokoinen 7,90 €.


Bangerhead merkin paljastettiinkin olevan mukana tämän kuun boksissa, ja laatikosta paljastui BangerTweezer pinsetit. Vanhat pinsettini ovatkin vähän huonot, joten toivottavasti nämä olisivat toimivat. Hinta 8,80 €. Bangerhead.fi nettikauppaan tuli myös 5 euron alekoodi, mutta jäin miettimään onko tässä jotain rajoituksia. Eli pitääkö tilata vaikka 20 eurolla, jotta saa alennuksen. Lapussa ei mainita tästä mitään. Kokeilen koodia myöhemmin.


Voin sanoa olevani tyytyväinen marraskuun boksiin. Mukana tuli monta mielenkiintoista tuotetta, joita kokeilen innolla. Irtoripset olivat ainoa tuote, joita en tarvitse.

Tykkäsitko marraskuun Livboxista?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin tosi paljon. Neljä viidestä tuotteesta oli mieluisia :) kevyt boxi mutta sisältö asiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin sanoa samat sanat. Boksissa oli monia tuotteita, jotka olivat herättäneet kiinnostukseni jo aiemmin :)

      Poista