lauantai 15. marraskuuta 2014

Essence Lash Princess ripsiväri

Lash Princess on Essencen uutuus ripsiväri ja ensimmäinen kerta minulle, kun kokeilin Essencen ripsiväriä. Pakkauksella on hauska korsettimainen muotoilu. Ripsivärin yläpäässä on kuminen kohokuviointi ja taakse on taiteiltu korsetin nauhat (näkyy postauksen alimmaisessa kuvassa). Ripsiväri on musta ja vesiliukoinen.


Ripsiväri lupaa dramaattista volyymiä ja innovaativisen kobra-harjan ansiosta pitäisi tulla myös äärimmäisen paksut ripset. Ripsivärin harjakset nousevat päätä kohti aaltomaisesti. 


Ripsivärin koostumus on hieman kuiva, joten mietin mitenköhän ripsiväri toimii parin viikon päästä avaamisesta. Yleensä pidän siitä, että ripsiväri on vähän liian kostea aluksi, jotta ripsarin koostumus muuttuu juuri sopivaksi avaamisen jälkeen. Koostumuksen kuivuuden takia ripsivärin kerrostamisen hyödyllisyys tulee nopeasti vastaan, koska ripset eivät enää pidenny vaan enemmänkin paakkuuntuvat yhteen.


Kuten yllä olevasta kuvasta näkee, niin mielestäni ripsiin tuli ihan hyvin pituutta. Tuuheita viuhkamaisia ripsiä en tällä saanut, koska ripset ovat hieman toisiinsa tarttuneet. Lähikuvassa ripset tosin kyllä näyttävät huonommilta, kuin vähän kauempaa katsottuna. Olen ripsivärin tulokseen ihan tyytyväinen, etenkin kun huomioi edullisen hinnan. Kaipaan silti enemmän ripsien erotteluvuutta.


Essencen Lash Princess ripsiväriä myydään useissa nettikaupoissa. Tilasin omani Kosmetik4Lessiltä hintaan 3,25 €. Tällä hetkellä samaan hintaan myydään settiä, jossa ripsivärin kaupan päälle saa Essencen mustan eyelinerin.

4 kommenttia:

 1. Kiitoksia tästä arvostelusta! Olen tätä ripsiväriä vähän sillä silmällä katsellut jo vähän aikaa. Täytyy vielä miettiä sitä hankintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, jos tästä oli hyötyä :). Essencen ripsivärit ovat niin halpoja, että voi ostaa kerralla vaikka useamman kokeiluun.

   Poista
 2. Oooh, sulla on ihan huikea kulmakarvat! Olisipa mullakin : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Olen vähän laiska nyppimään kulmakarvoja, mutta parempihan se on olla pikkuisen liikaa kuin liian vähän :D

   Poista