tiistai 11. marraskuuta 2014

Catrice Absolute Nude luomiväripaletti + muuta ekstraa

Nudepaletit ovat edelleen todella suosittuja ja joka merkillä on omansa, kuten Catricen Absolute Nude. Paletin sävymaailma on mielestäni todella kaunis.


Absolute Nude paletin luomivärit ovat hohtavia ja pigmenttiäkin riittää, vaikkakin luomivärin pinta tuntuu hieman karhealta.Tummien luomivärien koostumuksessa on hieman parannettavaa rakeisuuden osalta. Tällä tarkoitan luomivärin pigmentin epätasaisuutta, joka näkyy alimmassa swatch-kuvassa. Kuvassa näkee kuinka luomiväri ei ole pinnaltaan ihan tasainen, vaan mukana on tullut pieniä rakeita luomiväristä.


Todella moni on kuitenkin Absolute Nude luomiväripalettiin ihastunut, mutta nämä olivat minun kriittisiä huomioita paletin laadusta. Itse koen paletin hyviksi puoliksi pigmenttisyyden eikä nudeväreillä voi koskaan mennä pieleen, mutta vaaleimmat sävyt ovat makuuni liian hohtavia. Antaisin Absolute Nudelle kokonaisarvosanaksi 8. Paletin mukana tulee kaksipäinen sivellin, jota en itse ole käyttänyt. Paletti maksaa Kosmetik4Less-kaupassa 4,95 €.Olinkin jo pitkään pohtinut miksei Kosmetik4Less-nettikauppa myy Catricea. Essence on varmaan monelle tutumpi merkki. Catrice on saman valmistajan sarja, mutta tyylikkäämmilla pakkauksilla varustettuna. Hinnat ovat silti todella edulliset, koska Catrice on noin 1-2 euroa kalliimpi kuin Essence. Ilokseni huomasin Kosmetik4Lessin ilmoituksen Instagramissa ja katsastin nettikaupan valikoiman.


Kosmetik4Less-nettikaupasta löytyi suurin osa Catricen vakiotuotteista. Olisin tullut vielä iloisemmaksi, jos myynnissä olisi ollut myös vaihtuvat kausikokoelmat. Mutta ehkä ne tulevat myöhemmin valikoimiin.

Kosmetik4Less oli lisännyt valikoimiinsa myös Makeup Revolution ja I Heart Makeup sarjat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti