maanantai 17. marraskuuta 2014

Catrice VIENNART kokoelma preview

Catricen VIENNART on todella upea ja esteettisesti silmää hivelevä kokoelma. Catricen limited edition tuotteet ovat aina yhtä kauniita pakkauksiltaan, eikä tämä ole poikkeus. Tällä kertaa teemana on art nouveau. 


Baked luomiväreissä on kaunis pitsimäinen kuviointi ja pigmenttiä luvataan olevan reilusti. Sävyt ovat Pearly Plastering (laventeli), Lovely Lace (kulta) ja Stunning Stucco (mauve).


Shimmering Lip Colour huulipunat sisältävät pieniä shimmeripartikkeleita, jotka tuovat juuri sopivasti hohtoa kylmään talveen. Sävy ovat Klimt´s Ardent Kiss (viininpunainen), Nude Nouveau (nude) ja Klimt´s Gentel Kiss (persikka). Huulipunan pakkauksessa on kaunis kukallinen ornamenttikuviointi. Viininpunainen sävy olisi mieleeni, mutta shimmeri hieman mietityttää.Scented Powder on väritön, hienovaraisesti kimaltava puuteri. Pullo on todella elegantti ja menneet ajat mieleen tuova. 


Minua kiinnostaa aina eniten poskipuna, ja tällä kertaa poskipuna onkin erityisen nätti. Poskipunan nimi on Floral OrnARTment. Sävyä kuvaillaan aprikoosiksi ja nudeksi.

Kynsilakat jatkavat samaa värimaailmaa, joka on nähtävissä muissakin kokoelman tuotteissa. Sävyt ovat laventeli, helmi, viininpunainen ja aprikoosi.


Lopuksi on vielä hienosti kuvioitu taskupeili art nouveau tyyliin.


VIENNART kokoelma ilmestyy marraskuun puolessa välissa. Pitää vain toivoa, että kokoelma tulisi vaikkapa Maquillalia-nettikauppaan myyntiin.  Poskipuna olisi ainakin ehdoton hankinta.

6 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kaunis kokoelma! Melkeinpa kaikki houkuttelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Catricen pakkaukset ovat kyllä aina tyylikkäitä, vaikka hinnat ovatkin edulliset. Toivottavasti myös Kosmetik4Less alkaisi myydä Catricen LE-tuotteita.

   Poista
 2. Tulin vaan kertomaan, että bongasin näitä juuri Kosmetik4lessissä. Aika ihanan oloisia tuotteita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin tämän itsekin eilen, tosi kiva juttu että K4L myy myös nyt Catricen kokoelmia :). Mulla on tilauksen tekeminen vielä kesken, tarkkaa hommaa :D

   Poista
 3. Ooh, ihan uus verkkokauppa mulle toi Maquillalia! Siellä on vaikka mitä ihanaa <3__<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella, hyvät valikoimat ja toimituskin on yleensä kestänyt noin viikon :)

   Poista