perjantai 28. marraskuuta 2014

Black Friday tarjouksia

Black Friday on kiitospäivän jälkeinen alepäivä, jolloin aloitetaan joulumyynti suurilla alennuksilla. Nykyään myös Suomessa ja muualla maailmassa etenkin nettikaupat ovat lähteneet alehuumaan mukaan.


Sleek Makeup tarjoaa tänään -20 % kaikista tilauksista.


Maquillalia nettikaupasta löytyy paljon eri tuotemerkkejä aleprosenteilla 30, 40 ja 50. Nettisivut ovat vain aika jumissa, joten kärsivällisyyttä vaaditaan.


FeelUnique tarjoaa CYBER15 koodilla -15% tilauksista. Mutta on myös muita erikoishintoja, joihin alekoodi ei kuitenkaan käy.


LookFantasticin tarjous houkuttaa tilaamaan nopeasti, koska alekoodi heikkenee joka tunti prosentin verran (tarjous oli tullut sähköpostiini aamulla klo 9.19). Sama tarjous on myös HQHair-nettikaupassa, mutta ilmeisesti BLACKFRIDAY koodilla saa kuitenkin vähintään -20 %, vaikka on myös tuo koko ajan aleneva prosenttitarjous. Molemmissa kaupoissa on aina ilmainen toimitus.


MUA tarjoaa 1 punnan postikulut yli 20 punnan tilauksille ja -20 % koko valikoimasta.


Dermoshopin tarjouskin tuli tänään, vaikka se ei varsinaisesti ole Black Fridayhin liittyvä. Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin jouluun asti.

Tässä oli nyt joitain tarjouksia ja paljon muitakin löytyy. Kannattaa vilkaista suosikkikauppasi nettisivut, jos siellä olisi alekoodeja.Blogini jouluarvontaan ehtii vielä osallistua. Tässä on hyvät mahdollisuudet voittaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti