perjantai 21. marraskuuta 2014

Laveran aurinkopuuteri ja poskipuna

Halloweenin aikaan Nordic Health Systems-nettikauppa möi todella edulliseen hintaan muun muassa Laveran kosmetiikkaa. Itse tilasin Laveran aurinkopuuterin ja poskipunan hintaan 3,5 €/kpl. Yllättävin asia molemmissa tuotteissa oli hieman kukkainen tuoksu, koska harvemmin puuteriset tuotteet tuoksuvat millekään.


Lavera Mineral Sun Glow Powder sävy Sun Touched on kauniin satiininen ja lämmin sävyltään. Heikossa marraskuun valossa on vaikea sanoa kuinka väri sopii kalpeille kasvoille, mutta kevyesti laitettuna tämä varmasti passaa ihan hyvin. Pigmentti on hyvin kerrostettavissa ja koostumus vaikuttaa laadukkaalta.


Aurinkopuuterissa on peili ja vippa erillisessä lokerossa.


Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder on sävyssä Velvet Plum. Olinkin iloinen, että sain napattua halpaan hintaan luumuisen sävyn. Olen tänä syksynä ollut innoissani erilaisista violettiin vivahtavista väreistä. Poskipunasta oli hieman vaikea saada tasaista ja hyvin sävyn näyttävää swatchia. Pigmentti ei siis aivan päätä huimaa. Siveltimellä laitettuna poskipuna näytti kuitenkin todella kauniilta ja levittyi poskille luonnollisen näköisesti.Poskipunassa on myös erillinen lokero, josta löytyi peili ja litteä sivellin. En ole kuitenkaan käyttänyt sivellintä poskipunan levittämiseen, mutta kädelle siveltynä se tuntui pehmeältä.Swatchit tuli otettua valitettavan heikossa valossa.


Kaupan päälle tuli mukavasti myös Laveran näytteitä ja esitteitä. Jonkun mielestä tälläiset voivat olla turhia, mutta minun mielestäni tämä on vain hyvää asiakaspalvelua. Nordic Health Systems muuten tarjoaa marraskuun loppuun asti ilmaiset postikulut.2 kommenttia:

 1. Laveran Velvet Plum on ihana poskipuna! Löytyy multakin :) Laveran aurinkopuutereista mulla ei ole kokemusta. Muuten kyllä tykkään Laveran tuotteista kovasti! Yksi mun lemppareista luonnonkosmetiikan saralla.

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tuotteet olivat mun ensikosketus Laveran värikosmetiikkaan, ja tykästyin kovasti :). Todella laadukkaan oloisia tuotteita.

   Poista